• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πολλές φορές, το στρίψιμο και η ισορροπία μιας μοτοσυκλέτας μας φαίνονται "μαγεία" και κάτι εξώκοσμο! Υπάρχουν πολλά στοιχεία που συνδυάζονται και κρατούν την μοτοσυκλέτα μας όρθια!

Τα 4+1 συστατικά-κλειδιά!

 

Δείτε ποια είναι τα μυστικά του δίκυκλου, οι δυνάμεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν την ισορροπία της μοτοσυκλέτας και καθορίζουν την οδική συμπεριφορά της.

Πολλοί άνθρωποι, ακόμη και μοτοσυκλετιστές με μακρά εμπειρία χρήσης δικύκλου, αναρωτιούνται σχετικά με το "μυστήριο" της δυναμικής της μοτοσυκλέτας στον δρόμο. Πως γίνεται να ισορροπεί; Πως μπορούν δυο ελαστικά, με επιφάνεια επαφής στο οδόστρωμα της τάξης των λίγων τετραγωνικών εκατοστών, να κρατούν όρθια τη μοτοσυκλέτα και το φορτίο της;
 
Εκτός αυτού όμως, υπάρχουν και τα στοιχεία που συνθέτουν την γεωμετρία μιας μοτοσυκλέτας, ή όπως είναι ευρύτερα γνωστά, το "στήσιμο". Οι επιλογές του κατασκευαστή, που καθορίζουν την οδική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας. Τέλος λοιπόν στις απορίες! Στο συγκεκριμένο θέμα, αναλύουμε το πως στρίβει και ισορροπεί μια μοτοσυκλέτα, καθώς και τα "συστατικά" του στησίματος της και τι ρόλο παίζουν! 
 
 

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »