Σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων μοτοσυκλετών.

Ο τρόπος που κατανέμονται οι διαφορετικές γόμες.

Για τους απαιτητικούς

Τα νέα Diablo Rosso Corsa II της Pirelli μπαίνουν στη δεύτερη γενιά τους και υπόσχονται βελτιωμένη απόδοση στις μεγάλες κλίσεις.

Γνωρίσαμε τα Diablo Rosso Corsa πριν από επτά χρόνια και πλέον ήρθε η ώρα να δώσουν τη θέση τους στη δεύτερη γενιά. Η Pirelli αναφέρει ότι η δύναμη και η ροπή των σύγχρονων μοτοσυκλετών έχουν αυξηθεί πολύ και μαζί τους οι απαιτήσεις για πρόσφυση. Ταυτόχρονα, τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα όπως το traction control systems και το cornering ABS, δίνουν τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους αναβάτες να δίνουν μεγαλύτερη κλίση στη μοτοσυκλέτα τους.

Η Ιταλική εταιρεία υποστηρίζει ότι το νέο ελαστικό προσφέρει καλύτερη πρόσφυση στο εμπρός μέρος κατά το στρίψιμο και το φρενάρισμα, ενώ στο πίσω μέρος δίνει μεγαλύτερη πρόσφυση στις μεγάλες κλίσεις στη μέση και την έξοδο της στροφής. Επίσης, υπόσχεται και αυξημένη διάρκεια ζωής.

Το εμπρός ελαστικό χρησιμοποιεί 2 γόμες σε τρία διαφορετικά σημεία, ενώ το πίσω έχει 3 γόμες σε πέντε σημεία. Σύμφωνα με την Pirelli, έρχονται γρήγορα σε θερμοκρασία λειτουργίας και διατηρούν σταθερή την απόδοσή τους. Θα είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο του 2018.