Γιατί η LS2 χρησιμοποιεί ίνες από ασήμι για τα εσωτερικά της;

Γιατί η LS2 χρησιμοποιεί ίνες από ασήμι για τα εσωτερικά της;

- Ακριβή επεξεργασία για μόνο υψηλού ποιότητας εσωτερικά.
- Το εσωτερικό του κράνους το πιο επικίνδυνο σημείο για βακτήρια.
- Αντιβακτηριδιακή προστασία ο λόγος ύπαρξης του ασημιού.
- 10 χρόνια πίσω ξεκίνησε την στρατηγική αυτή η LS2.

Ακριβή επεξεργασία για μόνο υψηλού ποιότητας εσωτερικά

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως πρόκειται για επικάλυψη ασημιού στις ίνες και όχι ατόφιο ασήμι. Αν και η αρχική χρήση αυτής της τεχνολογία ήταν η ιατρική, για λόγους που θα εξηγήσουμε παρακάτω, χρησιμοποιήθηκε και από άλλους κλάδους για αυτές τις ιδιότητες. Το ασήμι ως υλικό είναι αντιβακτηριδιακό, δηλαδή εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, της μούχλας με αποτέλεσμα να μειώνει τις άσχημες οσμές σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Στα κράνη της LS2 χρησιμοποιείται αυτή τεχνολογία ( των FF811 Vector II Carbon, FF 901 Αdvant X Carbon, FF805 Thunder FIM & OF603 Infinity II Carbon) για την κατασκευή όλου του εσωτερικού των κρανών της. Μπορεί κάποιος να καταλάβει πως πρόκειται για μία ακριβή διαδικασία επεξεργασία που στόχο έχει εκτός από την αντιβακτηριδιακή της δράση και την πιο «Premium»αίσθηση κατά την χρήση. Η ίδια τεχνολογία ξεκίνησε από την Ιατρική και οι λόγοι που χρησιμοποιήθηκε είναι οι παραπάνω. Το μειονέκτημα που έχει, όπως κάθε τι, είναι η φθορά του, η οποία είναι πιο γρήγορη από τις απλές ίνες που χρησιμοποιούνται στο εμπόριο. Το εύλογο ερώτημα που δημιουργείται είναι «Θα προτιμούσατε μια τέτοια, προφανώς καλύτερη, τεχνολογία η οποία μπορεί να έδινε ένα 30-35% μικρότερη ζωή στο εσωτερικό του κράνους σας ή παραδοσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για να κρατήσουν χαμηλά το κόστος;» Η LS2 επέλεξε το πρώτογια τα high-endκράνη της «δίνοντας» αυτή την τεχνολογία στα ίδια ή λιγότερα χρήματα από τον ανταγωνισμό της.  

Το εσωτερικό του κράνους το πιο επικίνδυνο σημείο για βακτήρια

Για να καταλάβουμε όμως ποιος ο λόγος ύπαρξης του ασημιού στις ίνες, Θα πρέπει πρώτα να καταλάβουμε τι συμβαίνει στο εσωτερικό του κράνους μας. Εκτός από τον ιδρώτα ο οποίος από μόνος του δημιουργεί βακτήρια (μέχρι και μούχλα), στο κεφάλι μας υπάρχουν εκατομμύρια άλλες ουσίες, αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να πλένουμε αρκετά συχνά το εσωτερικό. Αλλά αυτό δεν αρκεί ή καλύτερα θα σου φθείρει το κράνος αν το κάνεις συνέχεια, αλλά για να καταλάβετε τι μαζεύει μέσα το κράνος σας, έρευνες λένε πως κατά μέσο όρο μόλις 4-5 φορές πλένεται το εσωτερικό ενός κράνους σε διάρκεια 5 ετών. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε τι αξία έχει να έχουν χρησιμοποιηθεί αντιβακτηριδιακές ίνες με επικάλυψη από ασήμι στο εσωτερικό του κράνους σας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αντιβακτηριδιακή προστασία ο λόγος ύπαρξης του ασημιού

Όπως ήδη αναφέραμε ο λόγος ύπαρξης της «ίνας από ασήμι», έχει να κάνει με την αντιβακτηριδιακή ιδιότητα που έχει το ασήμι. Το ασήμι δεν αφήνει τον πολλαπλασιασμό βακτηρίων, έτσι όλο το εσωτερικό που είναι φτιαγμένο από ένα πλέγμα ινών με επικάλυψη καθαρού ασημιού προστατεύει τον αναβάτη από διάφορες επιμολύνσεις.Σε αυτό προσθέστε την extraπροστασία από οσμές και μούχλα και έχετε στο εσωτερικό του κράνους σας ένα από τα καλύτερα υλικά που έχει κατασκευαστεί ποτέ σε αυτόν τον τομέα.

10 χρόνια πίσω ξεκίνησε την στρατηγική αυτή η LS2

Πριν από 10 χρόνια, αποφασίστηκε να γίνει μία στροφή στην LS2 και να ασχοληθούν αποκλειστικά με το πώς θα κάνουν το προϊόν τους πιο premiumκαι πιο αναγνωρίσιμο. Θέλοντας να ξεφύγουν από τον ανταγωνισμό από την Κίνα, που τότε προσπαθούσε να καλύψει της ανάγκες μόνο σε entry level κράνη (με χαμηλά standards), η LS2 ήθελε να χτυπήσει τις πολύ μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η Στρατηγική της ήταν να προσθέτει αντίστοιχες τεχνολογίες και ποιότητα και να τις προσφέρει σε καλύτερες τιμές από τον ανταγωνισμό. Μία τέτοια κίνηση, είναι και χρήση το εσωτερικού με το X-STATIC® ύφασμα το οποίο όπως αναλύσαμε παραπάνω έχει ίνες από ασήμι και κάποιες άλλες ιδιότητες τέτοιες ώστε το ίδιο ύφασμα να χρησιμοποιείται στην ιατρική καθώς και στην αμυντική βιομηχανία.Το κέντρο αποφάσεων (μαζί με αποθήκες και διάφορα άλλα) βρίσκονται στην Βαρκελώνη, εκεί παίρνονται οι αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της Μάρκας στον κόσμο και όπως φαίνεται από την ραγδαία ανάπτυξη της μάρκας σε παγκόσμιο επίπεδο αυτή η τακτική αναγνωρίζεται από το καταναλωτικό κοινό που πλέον κατατάσσει την LS2 ανάμεσα στις 5  κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες στον κόσμο. Για να καταλάβετε το μέγεθος της LS2 πουλάει περίπου 3.500.000 κράνητον χρόνο σε σχεδόν 100 χώρες, ΟΛΑ με τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας.Αντίστοιχα και στην Ελλάδα οι πωλήσεις της LS2 έχουν εκτιναχθεί σε απόλυτους αριθμούς αλλά και σε ποιοτικά νούμερα (στα ακριβά κράνη), δείχνοντας πως αυτή η στρατηγική αποδίδει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σήμερα η LS2 έχει την καθολική αναγνώριση ως η εταιρεία με την ΚΟΡΥΦΑΙΑ σχέση ποιότητας τιμής σε όλα τα προϊόντα της και όπως φαίνεται αυτή η πολιτική που συνεχίζεται μόνο όφελος μπορεί να φέρει στον τελικό καταναλωτή.