Η νέα μοτοσυκλέτα του Lorenzo!

Για κάποιους λοιπόν, αυτή είναι η νέα αγωνιστική του Jorge Lorenzo! Αλλα επίπεδα χιούμορ!

Ο Jorge Lorenzo έχει, δυστυχώς για τον ίδιο, καταφέρει να δημιουργήσει έναν κύκλο «σατιριστών» του στην καλύτερη περίπτωση, εχθρών του στην καλύτερη! Αν και είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο Lorenzo είναι ένας πρωταθλητής μοτοσυκλέτας, οι δύο δύσκολες σεζόν του με την Ducati σε συνδυασμό με την αστρονομική του πληρωμή και τις πολλές φορές αμφισβητούμενες δηλώσεις του μετά τους αγώνες, δίνουν αστείρευτη τροφή για πλάκα.

Αυτή λοιπόν η φωτογραφία είναι ότι πιο αστείο είδαμε σήμερα: Βασίζεται στις τελευταίες δηλώσεις του Jorge, ότι δεν τον βόλευε η στήριξη του ρεζερβουάρ της αγωνιστικής Ducati! Φαίνεται ότι αυτό ενέπνευσε τον JohnnyTejas να δημιουργήσει αυτή την ψηφιακή σύνθεση, η οποία αν ήταν πραγματική, σίγουρα θα παρείχε… άκρατη στήριξη στον Lorenzo!

Κάνουμε βέβαια την πλάκα μας, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πλέον ο Jorge έχει και μία νίκη με την ομάδα της Ducati, μετά από μια μακρά περίοδο ξηρασίας, ενώ η αξία του σαν αναβάτης δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Αρκεί βέβαια να μην έδινε και ο ίδιος, τόσα δικαιώματα να τον «δουλεύουν» οι λάτρες των Moto GP παγκοσμίως…