Αυτή είναι η στολή που θα βγει σε δημοπρασία, από τον Bradley Smith και την Oxford.

Η στολή του Bradley Smith στο σφυρί!

Ο αγωνιζόμενος της ΚΤΜ διαθέτει μια παλαιότερη στολή του σε δημοπρασία, με τα χρήματα να πηγαίνουν σε έναν καλό σκοπό. Δείτε περισσότερα…

Θα θέλατε να φορέσετε μια στολή μοτοσυκλέτας, η οποία έχει… χρησιμοποιηθεί ήδη από οδηγό αγώνων; Ο Bradley Smith και η Oxford δίνουν αυτή την δυνατότητα, σε μία  κίνηση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που όμως συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα, μια στολή που χρησιμοποιούσε ο Smith όσο έτρεχε στην Monster Yamaha Tech3, είναι διαθέσιμη προς δημοπρασία στο e-bay. Πρόκειται για την αυθεντική στολή του Smith, την οποία ο ίδιος χρησιμοποίησε το 2016 και έχει δωρίσει στην Oxford από τότε, ενώ η ιστοσελίδα της δημοπρασίας τονίζει ιδιαίτερα το γεγονός της αυθεντικότητας του ενδύματος, η οποία θα επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον αναβάτη. 

Τα έσοδα από την πώληση της στολής, θα διατεθούν στο ίδρυμα Special Effect, το οποίο υποστηρίζει άτομα με ειδικές ανάγκες και κινητηικά προβλήματα, δίνοντάς τους πρόσβαση σε χρήση υπολογιστών και gaming χρησιμοποιώντας τεχνολογία ελέγχου με τα μάτια.

Μέχρι τώρα, η δημοπρασία βρίσκεται στια 1.180 λίρες Αγγλίας και λήγει σε 4 ημέρες. Μπορείτε να την δείτε κάνοντας κλικ εδώ… ωστόσο είναι μάλλον αβέβαιο αν κάποιος ενδιαφερόμενος από την  Ελλάδα, μπορεί να πάρει μέρος, δυστυχώς.