Harley-Davidson: Προσφέρει θέσεις εργασίας!

Ανοίγει τις πόρτες της η εταιρεία του Milwaukee, καθώς ξεκινά το νέο της μεγάλο βήμα και αναζητά τους κατάλληλους ανθρώπους! Δείτε περισσότερα…

Όπως είναι γνωστό, η Harley-Davidson θα ξεκινήσει να παράγει την ηλεκτροκίνητη της μοτοσυκλέτα, με το όνομα Revelation, σύντομα, προκειμένου να είναι έτοιμη για ντεμπούτο σε περίπου ένα χρόνο. Καθώς το βήμα για την εταιρεία θα είναι τεράστιο, η Harley έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο αγγελίες, για επαγγελματίες που θα βοηθήσουν στην πραγμάτωση του Project.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναζητά μηχανικούς, σχεδιαστές πλαισίων και αναρτήσεων και άλλες παρόμοιες ειδικότητες, αλλά επίσης και managers κοινωνικής δικτύωσης, μηχανικούς ηλεκτροκίνητων οχημάτων και σχεδιαστές συστημάτων ηλεκτροκίνησης και, πιο σημαντικό από όλα, έναν Project Manager. Μην σας φαίνεται παράξενο: Ο project manager είναι ο πρώτος και ο τελευταίος άνθρωπος πίσω από κάθε νέο μοντέλο και η σημασία του στην ομάδα εργασίας είναι τεράστια.

Θα μας πείτε, πως γίνεται μια εταιρεία-κολοσσός σαν την Harley-Davidson, να χρειάζεται project manager; Είναι απλό. Μια ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα από το Milwaukee είναι ένα εξαιρετικά μεγάλο ρίσκο και άνοιγμα σε νέα κοινά, που χρειάζεται έναν κατάλληλο άνθρωπο να το κουμαντάρει. Μην ξεχνάτε ότι ο πελατειακός πυρήνας της Harley-Davidson είναι κολλημένος με την παραδοσιακή ταυτότητα  της εταιρείας, δύσκολα θα δεχθεί αλλαγές και είναι σημαντικό, να εισέλθει νέο κοινό στην μάρκα, με την  εισαγωγή των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών.

Πως πιστεύετε λοιπόν, ότι θα πάει αυτό το εξαιρετικά φιλόδοξο εγχείρημα των Αμερικανών;