Σίγουρα όχι το αποτέλεσμα που περιμένετε να δείτε σκεπτόμενοι το Ηonda Paneuropean.

Μονόμπρατσο ψαλίδι άξονας και τεράστια σε πλάτος πίσω ζάντα.

Μίνιμαλ λαιμοί και τελικά εξατμίσεων για τον μεγάλο V4.

Ασυνήθιστο και εντυπωσιακό το εμπρός μέρος. Οι προβολείς κατά πάσα πιθανότητα προέρχονται από Ducati 916 και είναι τοποθετημένοι ανάποδα!

Ο κινητήρας έρχεται στη ζωή με αγωνιστικού τύπου διακόπτες.

Οι δημιουργοί κατά την παραλαβή του βραβείου.

Honda Paneuropean streetfighter!

Ξεκίνησε τη ζωή του ως ένα ταξιδιάρικο Honda ST1100 και «κατέληξε» στο εκπληκτικό custom streetfighter που κέρδισε και ανάλογο βραβείο στο φετινό γερμανικό Custombike Show.

 
Η μοτοσικλέτα που βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Brauchisbikes κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε περισσότερες από 1.000 custom μοτοσικλέτες που συγκέντρωσε φέτος η διεθνής γερμανική έκθεση custom. Η κριτική επιτροπή του Custombike Show ήταν αυτή που την επέλεξε μαζί με άλλα μοντέλα από τη συγκεκριμένη κατηγορία, ωστόσο, τον τελευταίο λόγο τον είχε η ψήφος του κοινού.

Η εντυπωσιακή custom ανήκει στον Ούγγρο Nadas Csaba της Mad Fighters Performance και το επίπεδο της δουλειάς αλλά και της λεπτομέρειας που διακρίνουμε στη μοτοσικλέτα είναι απλά εκπληκτικό. Ουσιαστικά τα μόνα που έχουν μείνει για να θυμίζουν το Paneuropean είναι ο V4 κινητήρας, το πλαίσιο, το πιρούνι και ο πίσω άξονας (μοιάζει επιμηκυμένος) που εκτελεί και χρέη μονόμπρατσου ψαλιδιού.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ