Η πανέμορφη εξάτμιση της Akrapovic απελευθερώνει Αυστριακά καθαρόαιμα ντεσιμπέλ.

    Η άποψή μας: Πασπαρτού

    Το 1090 είναι μια μοτοσυκλέτα, που απευθύνεται σε αναβάτες που αναζητούν ένα πολυεργαλείο για κάθε χρήση. Ένας δίτροχος αστυνόμος Σαίνης που έχει το κατάλληλο εργαλείο για κάθε περίσταση, που έχει τις λύσεις σε κάθε σου προβληματισμό. Βουνό και θάλασσα, πόλη και ταξίδια, δεν πρόκειται να θέσει περιορισμούς στις ορέξεις σου. 

    Η ατόφια αίσθηση που αποκομίζεις είναι υπέρμετρα απολαυστική και σε ταξιδεύει μακριά από το αποστειρωμένο περιβάλλον του ανταγωνισμού. Δεν χρησιμοποιεί ένα σωρό ηλεκτρονικά και ημι-ενεργητικές αναρτήσεις, που αφαιρούν μέρος της οδηγικής εμπειρίας, παρά μόνο τα απαραίτητα και σε επιστρέφει στα μονοπάτια της πραγματικής old school οδήγησης. Περισσότερη διασκέδαση χωρίς παραχωρήσεις. 

    Με δύναμη και χαρακτηριστικά που δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν παραπονεμένο, αποτελεί την ζωντανή απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να κινηθείς στο όριο των 20.000 ευρώ για να έχεις μια μοτοσυκλέτα που τα συνδυάζει όλα και μπορεί να σου προσφέρει συγκινήσεις. Στην τιμή των 13.880 ευρώ, αποτελεί μια value for money επιλογή που προκαλεί πονοκέφαλο στους ανταγωνιστές.

    KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ