• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

ΚΤΜ Offroad Days Ξάνθη

 

Στα OFFROAD DAYS της Ξάνθης σχεδόν 30 αναβάτες απόλαυσαν ένα από τα καλύτερα testride! Δείτε περισσότερα.

Ο καιρός σύμμαχος, το τερέν ιδανικό, το barbeque επιβεβλημένο μετά την οδήγηση των τελευταίων Enduro και MX μοντέλων της KTM. Στα OFFROAD DAYS της Ξάνθης σχεδόν 30 αναβάτες απόλαυσαν ένα από τα καλύτερα testride

Τα καλύτερα πράγματα συμβαίνουν αυθόρμητα. Οι άνθρωποι της KTM SOUTHEAST EUROPE σε συνεργασία με τους τοπικούς συνεργάτες ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ήταν έτοιμοι για ένα testride των EXC, EXC-F και SX-F του 2019. Μαζί με πολλούς αναβάτες της περιοχής που βγήκαν να κάνουν την κυριακάτικη endurόβολτα και με τις οικογένειες πολλών εξ αυτών να βρίσκονται στο ίδιο μέρος το κλίμα δεν άργησε να γίνει οικογενειακό.

Enduro δίχρονα, όπως 300 EXC TPI, και τετράχρονα, όπως 350 EXC-F, πολλές χαλαρές βόλτες αλλά και σκληρές enduro διαδρομές. Για τους πιο απαιτητικούς τα δύο ολοκαίνουργια τετράχρονα motocross 250 SX-F και 450 SX-F ήταν αυτά που ικανοποίησαν με την «κοφτερή» οδική συμπεριφορά τους.

Θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε σε οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες στάσεις των OFFROAD DAYS 2018.

Ημερομηνίες & Τόποι Διεξαγωγής:

Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 Κατερίνη – BOBS MOTORGARAGE
Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 Αθήνα – KTM DEALERS OF ATHENS

Μοτοσυκλέτες διαθέσιμες προς δοκιμή:

KTM 300 EXC TPI
KTM 350 EXC-F
KTM 250 SX-F 
KTM 450 SX-F
Για πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα με τον πλησιέστερο συνεργάτη της KTM ή δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Όροι συμμετοχής :
Οι αναβάτες να έχουν την κατάλληλη ενδυμασία offroad και εξοπλισμό (κράνος, γάντια, μπότες, θώρακα κ.λπ).
Οι αναβάτες πρέπει να είναι άνω των 15 ετών, και μέχρι την ηλικία των 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα (έγγραφη συναίνεση κηδεμόνα)
Οι αναβάτες (εάν συνοδεύονται ο γονέας ή ο κηδεμόνας) θα πρέπει να υπογράψουν τη σχετική Δήλωση Παραλαβής και Αποποίησης.
Η σχεδιασμένη διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα KTM OFFROAD DAYS με τις μοτοσυκλέτες των testride.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ