KTM RC 8C 2023

KTM RC 8C 2023

KTM RC 8C 2023

KTM RC 8C 2023

KTM RC 8C 2023

KTM RC 8C 2023

  • KTM RC 8C 2023
  • KTM RC 8C 2023
  • KTM RC 8C 2023

KTM RC 8C 2023 – Το «πιστόλι» μόνο για την πίστα επιστρέφει

Η KTM παρουσίασε την 2η γενιά του RC 8C, της μοτοσυκλέτας φτιαγμένης αποκλειστικά για την πίστα, που παρουσίασε για πρώτη φορά πέρσι. Η μοτοσυκλέτα θα γίνει και πάλι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό κομματιών, με αρκετές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Ισχυρότερος κινητήρας με αλλαγές στο εσωτερικό του

Ο δικύλινδρος κινητήρας του KTM RC 8C 2023 εξακολουθεί να βασίζεται στον LC8c, ενώ η ισχύς του έχει ανέβει κατά 7 ίππους για το νέο μοντέλο, αγγίζοντας τους 135 ίππους. Η ροπή ανέρχεται σε μία μέγιστη τιμή των 10 kgm. Ο κινητήρας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, βαλβίδες και μπιέλες τιτανίου, αυξημένη σχέση συμπίεσης και πιστόνια με μόνο 2 ελατήρια, αυξημένη διάμετρο σωμάτων ψεκασμού αλλά και αύξηση της πίεσης του καυσίμου. Ακόμα, ο κινητήρας έχει νέο αντικραδασμικό άξονα και νέο ψυγείο λαδιού.  Το KTM RC 8C εξοπλίζεται επίσης με νέο σύστημα εξάτμισης τιτανίου, από την Akrapovic.


KTM RC 8C 2023

KTM RC 8C 2023

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πλαίσιο από την Kramer και αναρτήσεις WP

Το πλαίσιο κατασκευάζεται από την Kramer Motorcycles, την στενή συνεργάτη της KTM για αυτό το Project από την αρχή του. Από την Kramer έχουν επίσης επιλεγεί, οι αναρτήσεις της WP από την σειρά APEX pro, με αμορτισέρ και πιρούνι να είναι πλήρως ρυθμιζόμενα και να έχουν ένα νέο, ελαφρώς μαλακότερο αρχικό setup. Η μοτοσυκλέτα εξοπλίζεται παράλληλα και με σταμπιλιζατέρ, αλλά και δαγκάνες φρένου Brembo Stylema στο εμπρός σύστημα. Ο αναβάτης έχει τεράστια δυνατότητα ρυθμισιμότητας γενικότερα στην RC 8C, μιας και είναι μια μοτοσυκλέτα φτιαγμένη για την απόλυτη εμπειρία στην πίστα: Μεταξύ των διαθέσιμων ρυθμίσεων, είναι και το offset του σταυρού του τιμονιού. Το βάρος της μοτοσυκλέτας (χωρίς υγρά) ανακοινώνεται στα 142 κιλά.

Ανανεωμένα ηλεκτρονικά και νέα χρώματα για το 2023

Η οθόνη οργάνων του RC 8C 2023 θα είναι ανανεωμένη, φέροντας παράλληλα δυνατότητα καταχώρησης δεδομένων GPS, ενώ ο αναβάτης μπορεί να ρυθμίσει την απόκριση γκαζιού, το traction control και το φρένο κινητήρα. Φυσικά η μοτοσυκλέτα φέρει και Quickshifter, αλλά και ανεστραμμένη διάταξη ταχυτήτων. Τα χρώματα του νέου μοντέλου απομακρύνονται από το πορτοκαλί του 2022, με κυρίαρχο το μαύρο ματ.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »