net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κράνος και στο γραφείο για καλύτερη προστασία από το εργασιακό περιβάλλον!

Κράνος και στο γραφείο για καλύτερη προστασία από το εργασιακό περιβάλλον!

Κράνος για τους ενοχλητικούς

Έρχεται το πρώτο κράνος, που απομονώνει το θόρυβο από τις εξωτερικές συνθήκες και διαθέτει Bluetooth συνδεσιμότητα. Πρόκειται για μια καινοτομία από την Ουκρανία και είναι ιδανικό για στιγμές συγκέντρωσης ακόμα και σε στιγμές πανικού.

 
Συνήθως, ένα κράνος χρησιμοποιείται για την προστασία του κεφαλιού του αναβάτη σε περίπτωση πρόσκρουσης. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν θέλετε να αποφύγετε τους ενοχλητικούς συναδέλφους και να συγκεντρωθείτε 100% στη δουλειά σας. Το κράνος «Helmfon» είναι μια δημιουργία της ουκρανικής ομάδας σχεδιαστών, Hochu Rayu, και μπορεί να μοιάζει με κράνος, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια συσκευή με Bluetooth  
  
Χάρη στο fiberglass κάλυμμα και την ειδική εσωτερική μεμβράνη, επιτρέπει την απομόνωση από θορύβους, που παράγονται εντός του κράνους και τις εισερχόμενες ηχητικές παραεμβολές από το εξωτερικό περιβάλλον. Ουσιαστικά πρόκειται για συσκευή που χαρίζει υψηλά ποσοστά αυτοσυγκέντρωσης ακόμα και σε συνθήκες εργασιακού χάους. Σύμφωνα με την διευθύντρια μάρκετινγκ, Anastasia Yasevych, το «Helmfon» βρίσκεται υπό δοκιμασίες, προκειμένου να λάβει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να παραχθεί.

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ