To Hayabusa αποδείχθηκε εξαιρετικά σκληροτράχηλο σε ένα αντισυμβατικό για αυτό ταξίδι!

Με Hayabusa στα Ιμαλάια!

Ένα κατόρθωμα το οποίο σκοπεύει να κλείσει…πολλά στόματα στην γειτονιά του Singh! Δείτε που έφτασε αυτό το Hayabusa…

O Jasminder Singh είναι ένα Ινδός ιδιοκτήτης Hayabusa, ο οποίος φαίνεται πως δεν λαμβάνει και πολύ υπόψιν του, τον ασφάλτινο και σπορ προσανατολισμό της μοτοσυκλέτας του! Απόδειξη, ότι ανέβηκε στο ψηλότερο ορεινό πέρασμα του κόσμου, το Khardung La των Ιμαλαΐων, οδηγώντας την Suzuki του!

Είναι μάλιστα, η δεύτερη φορά που ο Singh το κάνει αυτό, καθώς πρώτη φορά είχε ανέβει στο πέρασμα το 2016. Πρόκειται για μία από τις δυσκολότερες αναβάσεις του κόσμου, με υπερβολικά κακοτράχαλο πέρασμα και –εννοείται- σχεδόν καθόλου άσφαλτο! Σημειωτέον, ότι το ινδικό μέσο Rushlane, τονίζει ότι ο Singh δέχθηκε μεγάλη αρνητικότητα από τους οικείους του και τους γείτονές του, όταν γνωστοποίησε το σχέδιό του. Ωστόσο, τα σχόλια δεν τον πτόησαν και το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία. 

Το ταξίδι διήρκησε 13 ημέρες και ο Singh διέσχισε κάθε είδους δρόμο: Από στοιχειώδη άσφαλτο, μέχρι χώμα, πέρασμα από ποτάμια, πάγο και χιόνι! Ο ίδιος φρόντισε να έχει και video υλικό από αυτή την αξέχαστη εμπειρία, το οποίο μπορείτε να δείτε και παρακάτω.