Δοκιμάζουμε πρώτοι: KYMCO Xciting 400i ABS

Παρουσίαση: Harley-Davidson 2014. Οδηγούμε έξι από τα νέα μοντέλα

Δοκιμάζουμε πρώτοι: BMW F 800 GS Adventure

Με όρεξη για βόλτα μικρή και μεγάλη!

Όρεξη για βόλτα έχει το νέο τεύχος του Moto Τρίτη! Με δύο πρώτες δοκιμές, παρουσίαση έξι νέων Harley-Davidson και αφιερώματα στην ασφάλεια, τα on-off και τις οικονομικές μοτοσικλέτες, έχει κάτι για τον καθένα!

 
Την όρεξη ανοίγει η δοκιμή του KYMCO Xciting 400i στη νέα του έκδοση με ABS η οποία ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τον δυναμικό του χαρακτήρα με πολύ μικρή μάλιστα  οικονομική επιβάρυνση σε σχέση τη βασική έκδοση.

Και επειδή ένα scooter σαν το Xciting 400i ανοίγει την όρεξη και για βόλτα, μικρή ή μεγάλη, δοκιμάζουμε πρώτοι για εσάς το νέο BMW F 800 GS Adventure. Εξοπλισμένο από το εργοστάσιο με ό,τι σχεδόν χρειάζεται κανείς για να ταξιδέψει μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου, το μεσαίο βαυαρικό on-off «μεγάλωσε» σε άνεση και αυτονομία και βάζει τη δική του σφραγίδα στη μεσαία κατηγορία.

Συνεχίζουμε καλύπτοντας τις ορέξεις των αναβατών που αρέσκονται στα cruiser/custom μοντέλα με την παρουσίαση έξι νέων Harley-Davidson. Τα οδηγήσαμε επί ελληνικού εδάφους και σας παρουσιάζουμε παράλληλα και το project «Rushmore» της αμερικάνικης εταιρίας.

Σημαντική έκταση δώσαμε σε αυτό το τεύχος και στην ασφάλεια που προσφέρει ο προστατευτικός εξοπλισμός του αναβάτη αλλά και τα συστήματα ασφαλείας των δικύκλων. Προσπαθήσαμε να σας λύσουμε τις σημαντικότερες απορίες αναφορικά και με τους δύο τομείς, δίνοντας παράλληλα και συμβουλές για να κάνετε τις σωστές επιλογές στον εξοπλισμό σας.

Παράλληλα, όσοι «ξεσηκωθήκατε» από τη δοκιμή του F 800 GS Adventure μπορείτε να καλύψετε τις ορέξεις σας με το 8σέλιδο αφιέρωμα για τα μεσαία και μεγάλα on-off, όπου παρουσιάζουμε ένα σχεδόν μοντέλο για κάθε γούστο.

Λύση θα βρείτε και όσοι ψάχνετε για ποιοτική αλλά οικονομική μοτοσικλέτα, άσχετα με το δίπλωμα (A1, A2, A) που κρατάτε στα χέρια σας, με τα εννέα μοντέλα που παρουσιάζουμε στο αντίστοιχο αφιέρωμα.

Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε το ένθετο Bike Τρίτη, το οποίο μας ταξιδεύει στον κόσμο του ποδηλάτου, με προτάσεις, συμβουλές και νέα από την άλλη αγαπημένη μας κατηγορία δικύκλου. 

Παράλληλα μπορείτε να ταξιδέψετε και στην περιπέτεια, με το ένθετο Adventure & Touring, ειδικά αφιερωμένο στους λάτρεις των χωμάτινων ταξιδιών και εμπλουτισμένο με συμβουλές για τον αναβάτη και τη μοτοσικλέτα.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ και υπηρεσίες παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου δικύκλου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ