net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έκθεση Vespa σε τοίχο ξενοδοχείου

Έκθεση Vespa σε τοίχο ξενοδοχείου

Έκθεση Vespa σε τοίχο ξενοδοχείου

Μια Vespa στον τοίχο σου!

Αν βρεθείτε φέτος στην Ιταλία, θα πρέπει να επισκεφθείτε τη Φλωρεντία για να δείτε μια νέα καλλιτεχνική πινελιά στο τοίχο του Gallery Hotel Art. Μια σειρά από ζωγραφισμένα πλαίσια Vespa διακοσμούν το ξενοδοχείο.

 
Τα δεκάδες πλαίσια Vespa, που συνδέονται με άλλα 3 scooter που βρίσκονται στο έδαφος, είναι ζωγραφισμένα προσεκτικά από τον καλλιτέχνη, Simone D`Auria. Το συγκεκριμένο έργο ονομάζεται «Freedom» και αποτελεί μέρος του ευρύτερου καλλιτεχνικού project Lungarno. Ο D`Auria διακόσμησε το σώμα κάθε Vespa με ένα θέμα από τη φύση με μια τεχνική μεταφοράς νερού.
 
Η έκθεση «Freedom» θα συνοδεύσει, επίσης, μια έκθεση 16 έργων από τον Andy Warhol μέσα στο ξενοδοχείο. Το έκθεμα περιλαμβάνει και δύο πορτρέτα της Marilyn Monroe - δανεισμένα από το Ίδρυμα Rosini Gutman - και ένα φόρεμα με τα κουτάκια σούπας του Campbell.
 
Σύμφωνα με τον Davide Zanolini, διευθυντή μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Ομίλου Piaggio, η Vespa είναι μια βαθιά αστική μάρκα που ξεπερνάει τη λειτουργία της ως ένα κομψό και εύκολο μέσο μεταφοράς για καθημερινή κινητικότητα. Η Vespa είναι ένα από τα λίγα φυσικά αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν το "Made in Italy".
 
 
 

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ