Νέο Super τεύχος Moto Τρίτη!

Τόση ύλη με 1,95 ευρώ δεν θα βρείτε πουθενά! 9 δοκιμές, αποστολές, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ αγώνων και πολλά άλλα, στο νέο τεύχος μας!

Το νέο τεύχος Moto Τρίτη κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας, με ένα τεύχος πιο πλούσιο από ποτέ! 9 δοκιμές, αποστολές, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ αγώνων και πολλά άλλα, μαζί με τις επίκαιρες τιμές όλων των καινούργιων μοτοσυκλετών στην Ελλάδα, νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο και πολλά άλλα!

Συγκεκριμένα, στο 2ο τεύχος θα βρείτε:

Οδηγούμε στις Σέρρες – ΚΤΜ 790 Duke: Πόσο καλό είναι το… νυστέρι της KTM; Το δοκιμάζουμε στην πίστα των Σερρών και αποκαλύπτουμε αν το 790 Duke αντεπεξέρχεται σε αυτά που υπόσχεται.

Δοκιμάζουμε-Honda Africa Twin Adventure Sports: Η επιτυχημένη on-off της Honda γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή και πληθωρική, με αλλαγές για ακόμη περισσότερη χρήση εκτός δρόμου. Την οδηγούμε και με το κιβώτιο ταχυτήτων DCT!

Δοκιμή-Benelli BN251: Μία μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού με όπλα της την σπορ συμπεριφορά και την δελεαστική της τιμή! Πόσο καλή είναι; Δοκιμάζουμε και… αναφέρουμε!

Δοκιμή-Triumph Street Twin: Η εισαγωγική ρετρό της Triumph ξεχειλίζει χαρακτήρα! Μαζί της διαπιστώνουμε πως κάθε σου βόλτα μπορεί να έχει vintage Βρετανική απόχρωση.

Δοκιμή-Bajaj RS200: Διαφέρει και συμφέρει! Δοκιμάζουμε το πολλά υποσχόμενο Bajaj RS200 που συνδυάζει σπορ χαρακτήρα με καθημερινή ευχρηστία! Μπορεί να σε κερδίσει;

Δοκιμή-Yamaha TMAX DX: Οδηγούμε το πολυτελέστερο και κορυφαίο μέλος της σειράς Mega Scooter της Yamaha και εστιάζουμε στις διαφορές που το κάνουν μοναδικό ανάμεσα στα μοντέλα της μάρκας.

Δοκιμή-Suzuki GSX-S125: Μία εξαιρετικά ευέλικτη, εύχρηστη και αρκετά γρήγορη μοτοσυκλέτα πόλης από την Suzuki, με απλόχερο στιλ δυναμισμού! Το τεστάρουμε στις απαιτητικές συνθήκες της Αθήνας

Δοκιμή – SYM Wolf CR300i: Μία πολύ σημαντική πρώτη για την SYM, στην κατηγορία των ρετρό μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού! Πόσο καλή είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας;

Δοκιμή – KYMCO Like II 125: Ένα scooter με έντονα μεσογειακά γονίδια, στυλ και ευχρηστία που εκπλήσσει! Το δοκιμάζουμε και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας

Διαβάστε ακόμα στο τεύχος που κυκλοφορεί

Harley On Tour 2018: Οδηγούμε και απολαμβάνουμε τα νέα μοντέλα της Harley-Davidson στις συνθήκες για τις οποίες φτιάχτηκαν: Την βόλτα! Μια εμπειρία υπεράνω κριτικής!

Συνέντευξη - Κώστας Μητσάκης: Μιλάμε με τον μεγαλύτερο Έλληνα μοτο-ταξιδιώτη, ο οποίος μας αποκαλύπτει εμπειρίες και μυστικά από μια διαδρομή ζωής 1 εκατομμυρίου χιλιομέτρων.

Αποστολή Πορτογαλία – Bridgestone Battlax SC2-SC2 Rain: Στην Λισαβόνα, ανακαλύπτουμε και δοκιμάζουμε τα νέα ελαστικά για mega scooters από την Bridgestone, σε 4 διαφορετικά μοντέλα και σε όλες τις οδηγικές συνθήκες!

Παρουσίαση- Honda CB 125 1969: Ταξιδεύουμε σε μια άλλη εποχή της μοτοσυκλέτας παρουσιάζοντας μία ιδιαίτερη Honda CB 125 ιδιοκτησίας κ. Τζανή Μπατή.

Best Buy- Μοντέλα με υψηλή μεταπωλητική αξία: Ποιες είναι οι μοτοσυκλέτες που θα κρατήσουν την αξία τους και μετά από χρόνια; Παρουσιάζουμε 3 από τα ισχυρότερα «ονόματα» της αγοράς από διάφορες κατηγορίες.

Όλα αυτά και πολλά άλλα στα χέρια σας, μόνο με 1,95 ευρώ! Βρείτε το νέο μας τεύχος σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας.