net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ταξίδι με μοτοσυκλέτα για καλό σκοπό

Νίκησε τον καρκίνο!

Ο Raymond Longmuir σχεδιάζει να γιορτάσει την ανάκαμψη του από τον καρκίνο του εγκεφάλου, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι με τη μοτοσυκλέτα του από την άκρη της Τασμανίας μέχρι το Angus της Σκωτίας.

 
Στην ηλικία των 32 ετών, ο Raymond άρχισε να υποφέρει από πονοκεφάλους και να χάνει τις αισθήσεις του. Μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου. Οι γιατροί του έδωσαν αρχικά από 3 έως 5 χρόνια ζωής. Μέσα σε δυο χρόνια και μετά από πολλές εγχειρίσεις κατάφερε να βγει νικητής!
 
Αν και ο Ray εξακολουθεί να υποφέρει από απώλεια μνήμης και να παίρνει βαριά φαρμακευτική αγωγή, η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή τους τελευταίους 18 μήνες. Έτσι σκέφτηκε να κάνει ένα ταξίδι με σκοπό να μαζέψει χρήματα και να τα επιστρέψει σε αυτούς που τον βοήθησαν. Ο Raymond ελπίζει να συγκεντρώσει περίπου 177.000 ευρώ, διανύοντας 28.160 χλμ.
  
Ο 32χρονος αναβάτης σχεδιάζει να κάνει το ταξίδι με έναν φίλο του την άνοιξη του 2019 και έχει ήδη αποδείξει ότι είναι ικανός να πραγματοποιήσει μια εκδρομή 10 ημερών, 12.000 χλμ στην Αυστραλία. Στο ταξίδι τους θα διασχίσουν την Αυστραλία, την Ταϋλάνδη, το Βιετνάμ, την Κίνα, τη Ρωσία και θα καταλήξουν στην Ευρώπη.
 
Έχει ήδη λάβει την υποστήριξη του αναβάτη Ben Currie των British Superbikes και του αθλητή John Tson, του Isle of Man, οι οποίοι φορούν κράνη με το λογότυπο του «Therapeutic Cancer Brain Foundation», βοηθώντας στην διάδοση της προσπάθειας.
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ