net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Kinga Tanajewska θα κάνει τον γύρο του κόσμου με μια BMW F800 GS.

Η Kinga Tanajewska θα κάνει τον γύρο του κόσμου με μια BMW F800 GS.

O Γύρος του Κόσμου

Το όνομά της είναι Kinga Tanajewska και είναι μια παθιασμένη μοτοσυκλετίστρια. Μετά τον πρώτο της στόχο, που ήταν ένα ταξίδι 19.000 χλμ γύρω από την Αυστραλία, τώρα ξεκίνησε για ένα μεγαλύτερο όνειρο, τον γύρο του κόσμου.

 
Η Kinga μετά την ολοκλήρωση τω σπουδών της, αποφάσισε να ανακαλύψει τον κόσμο πριν αποκτήσει μια σταθερή ζωή. Με το που της δόθηκε η ευκαιρία, μετακόμισε στο Σίδνεϊ. Η Αυστραλία αποδείχθηκε τέλεια επιλογή να ξεκινήσει το ταξίδι της σε 2 τροχούς. Χώρισε τη διαδρομή σε δυο μέρη, που το καθένα θα διαρκούσε ένα μήνα. Πρώτα ξεκίνησε από την Ανατολική και Βόρεια Αυστραλία και στη συνέχεια προς τον Νότο και τη δυτική πλευρά. Το όνομα που έδωσε στο όνειρό της, είναι "Tour de Oz" και επρόκειτο για μα απόσταση 19.000 χιλιομέτρων γύρω από την Αυστραλία με μια BMW F800 GS.

Η Πολωνή αναβάτρια δεν εκπλήρωσε, όμως, μόνο το όνειρό της, αλλά συγκέντρωσε με αυτό τον τρόπο και χρήματα για το «Shepherd Centre», που βοηθά παιδιά με προβλήματα ακοής. Η ικανοποίηση που πήρε από αυτό το ταξίδι ήταν τόσο μεγάλη, που αποφάσισε να κάνει τον γύρο του κόσμου και να γράφει τις εμπειρίες της σε ένα blog της.

Η ίδια δήλωσε: «Πρώτα ήθελα να πάω στην Πολωνία για τρεις μήνες για να επισκεφθώ την οικογένεια και τους φίλους μου. Από τη δουλειά μου είπαν ότι δεν μπορούσα να φύγω κι έτσι παραιτήθηκα. Είχα εξοικονομήσει αρκετά χρήματα για να είμαι μόνη μου για λίγο. Η ζωή μου άλλαξε ξαφνικά και μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω ένα άλλο ταξίδι χωρίς περιορισμούς. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο.»

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ