LIVE: κίνηση στους δρόμους

Παρουσίαση: Συναγερμός Steelmate 886XO Pro

- Τηλεχειριστήριο με LCD οθόνη - 8 επίπεδα ευαισθησίας - Μέσω του κοντρολ τσεκάρεις και την τάση της μπαταρίας της μοτοσυκλέτας

Για πάνω από 30 χρόνια η Βρετανική Steelmate Automotive παρέχει στον χώρο των τεσσάρων και των δύο τροχών πρακτικές και συμφέρουσες λύσεις που κάνουν εύκολη τη συμβίωση του ιδιοκτήτη με το όχημά του. Η γκάμα της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερες οπισθοπορείας, αισθητήρες τυφλών σημείων, LED φώτα ημέρας και αισθητήρες πίεσης ελαστικών. Τα best seller προϊόντα της όμως είναι αναμφίβολα οι συναγερμοί και για τις ανάγκες της παρουσίασης προμηθευτήκαμε από την Πατμανίδης Α.Ε. τον αμφίδρομο συναγερμό μοτοσυκλέτας 886XO Pro με τηλεειδοποίηση.

 

Τηλεχειριστήριο με LCD οθόνη

Οι διαστάσεις της κεντρικής μονάδας είναι μαζεμένες ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στα περισσότερα δίκυκλα της αγοράς και στη συσκευασία περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες και όλα τα απαραίτητα για την εγκατάσταση. Ανοίγοντας το κουτί, το μάτι πέφτει κατευθείαν στα δυο ασύρματα χειριστήρια με το ένα να διαθέτει LCD οθόνη για να έχεις ανά πάσα στιγμή πλήρη εικόνα της κατάστασης του συναγερμού. Η εμβέλειά του αγγίζει τα 100 μέτρα και διαθέτει ένδειξη ισχύος του σήματος για να μπορείς να ξέρεις αν είναι εντός εμβέλειας. Πολύ χρήσιμο είναι και το γεγονός ότι μπορείς μέσω του κοντρολ να τσεκάρεις και την τάση της μπαταρίας της μοτοσυκλέτας με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού και να αποφύγεις έτσι το ενδεχόμενο να αδειάσει εντελώς η μπαταρία. Το δεύτερο τηλεχειριστήριο είναι λιγότερο εντυπωσιακό, αφού απουσιάζει η οθόνη, όμως έχει όλα τα απαραίτητα κουμπιά για τον έλεγχο του συναγερμού.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

8 επίπεδα ευαισθησίας

Η ευαισθησία του 886XO Pro μπορεί να ρυθμιστεί σε 8 επίπεδα και όταν οι αισθητήρες του ανιχνεύσουν κάποια κίνηση, η σειρήνα θα προειδοποιήσει ηχώντας 3 φορές κοφτά. Ταυτόχρονα, τα φλας θα αναβοσβήσουν και το immobilizer δεν θα επιτρέψει την εκκίνηση του κινητήρα, ενώ θα ειδοποιηθείς με φωτεινή ένδειξη και δόνηση στο χειριστήριο. Αν μέσα στα επόμενα 15 δευτερόλεπτα υπάρχει δεύτερη ανίχνευση δραστηριότητας, η σειρήνα μπαίνει σε λειτουργία για 15 δευτερόλεπτα, ενώ το χειριστήριο ηχεί, δονείται και αναβοσβήνουν οι ενδείξεις του.  Αν αφοπλίσεις τον συναγερμό και δεν εκκινήσεις τον κινητήρα μέσα στα επόμενα 30 δευτερόλεπτα, τότε ο συναγερμός οπλίζει και πάλι αυτόματα. Επίσης, υπάρχει λειτουργία υπενθύμισης, καθώς αν σβήσεις τον κινητήρα και δεν ενεργοποιήσεις τον συναγερμό εντός 10 δευτερολέπτων, τα φλας και η σειρήνα σε ειδοποιούν. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχάσουμε τη δυνατότητα εντοπισμού δικύκλου, αφού πατώντας το ανάλογο κουμπί στο τηλεχειριστήριο ενεργοποιούνται τα φλας και η σειρήνα  για να βρεις εύκολα τη μοτοσυκλέτα σου στο σκοτάδι ή όταν είναι παρκαρισμένη μαζί με άλλα δίκυκλα.  
 

Συμπέρασμα

Δεν είναι τυχαίο ότι ο συναγερμός Steelmate 886XO Pro είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή και μάλιστα αρκετές αντιπροσωπίες τον επιλέγουν σαν δώρο για τον πελάτη με την αγορά καινούργιας μοτοσυκλέτας. Είναι μια πολύ αξιόλογη επιλογή με πολλές λειτουργίες για να έχεις πάντα πλήρη έλεγχο της κατάστασης της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου και να απολαμβάνεις υψηλά επίπεδα ασφάλειας.   

www.patman.gr 
 

Μάθετε περισσότερα >>>
ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15, 10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ