Επιλέξτε ένα χρώμα και γνωρίστε νέα αλλά και ιστορικά μοντέλα της Honda και ανακαλύψτε τι σημασία έχει το καθένα για την ιαπωνική εταιρία.

Πολύχρωμη Honda!

Έναν ευφάνταστο, πολύχρωμο και διασκεδαστικό τρόπο βρήκε η Honda για να αναδείξει τα προιόντα της αλλά και την τεράστια ιστορία της που δεν περιορίζεται στους δύο και τέσσερις τροχούς.

 
Όταν κάποιος σκέφτεται τη Honda, τα πρώτα χρώματα που έρχονται στο μυαλό του είναι σίγουρα το κόκκινο, το λευκό και το μπλε. Πότε όμως αυτός ο συνδυασμός έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του σε μοτοσικλέτα της ιαπωνικής εταιρίας; Τι άλλο μπορεί να σημαίνει το κόκκινο για τη Honda και ποια άλλα προϊόντα της έχουν ταυτιστεί με αυτό; Από πού αντλούν την έμπνευσή τους τα σχεδιαστικά τμήματα όταν επιλέγουν χρώματα για ένα μοντέλο; Σε ποιο χώρο το ασημί και το όνομα Honda πάνε χέρι-χέρι; 

Την απάντηση σε αυτές και φυσικά δεκάδες άλλες απορίες που μπορεί να έχετε θα την βρείτε στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα που δημιούργησε η Honda, επιλέγοντας κάθε φορά ένα χρώμα! 

Η κεντρική σελίδα ονομάζεται «Honda Colors» και χωρίζεται σε οχτώ υποκατηγορίες με την καθεμία να καλύπτει ένα συγκεκριμένο πεδίο για τα χρώματα της Honda, τα οποία είναι πολύ περισσότερα από αυτά που νομίζαμε μέχρι σήμερα! Ένα κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο θα σας πείσει για του λόγου το αληθές.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ