Στο δρόμο
Στο δρόμο
Στο δρόμο
Στο δρόμο
Στο δρόμο
  • Στο δρόμο
  • Στο δρόμο
  • Στο δρόμο
  • Στο δρόμο
  • Στο δρόμο

Στο δρόμο

Το γεγονός ότι το QJMOTOR MTX 125 αποδίδει ιπποδύναμη που κινείται στο άνω άκρο της κατηγορίας Α1 γίνεται εμφανές με το που ανέβεις πάνω του και όσο και αν το συνηθίζεις, συνεχίζει να σε ξαφνιάζει ευχάριστα. Η QJMOTOR (στον λίγο καιρό παρουσίας της στην Ελλάδα) βασίζεται συχνά στο ότι τα μοντέλα της έχουν πιο δυνατούς κινητήρες από τον ανταγωνισμό, αυτό όμως ίσως μετράει ένα κλικ παραπάνω σε μια κατηγορία που οι ίπποι περιορίζονται τόσο πολύ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έτσι, το MTX 125 ξεχωρίζει στην κίνηση της πόλης, σου δίνει αυτό το ωραίο τράβηγμα που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις στο φανάρι και που θα σε βγάλει από μια δύσκολη θέση, ενώ η αίσθησή του είναι πολύ ελαφριά και εμφανίζεται πρόθυμο, τόσο στο στρίψιμο όσο και στην αλλαγή κατεύθυνσης. Σε αυτό – όπως και στην ανατροφοδότηση που δέχεται ο αναβάτης – συμβάλλει το τιμόνι, το οποίο εδράζεται σε καβαλέτα (όπως στις μοτοσυκλέτες).
Η ζελατίνα δεν είναι η ψηλότερη της κατηγορίας, όμως βοηθάει στην προστασία του κορμού του αναβάτη από τον αέρα. Στην γενικότερη άνεση οδήγησης, συμβάλει η σέλα, η οποία είναι δύο επιπέδων και δεν θα κουράσει ακόμα και στην πολύωρη οδήγηση – κάνοντας έτσι το MTX 125 λύση και για τους επαγγελματίες διανομείς. Συνεχίζοντας στο ίδιο κομμάτι, οι αναρτήσεις μπορούν και «ακυρώνουν» τις περισσότερες ανωμαλίες του δρόμου, ενώ μπορείς να «φέρεις στα μέτρα σου», χάρη στη ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου των αμορτισέρ. Από την πλευρά τους τα φρένα δίνουν την αίσθηση ασφαλείας που χρειάζεται ο αναβάτης, έχουν δυνατό και ωραίο αρχικό δάγκωμα και σταματάνε το MTX 125 με ασφάλεια.
 

Σελίδα 1QJMOTOR MTX 125 – Test
Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα Κατασκευής
Σελίδα 3Aνεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας - Επιδόσεις
Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα
Σελίδα 6Στο δρόμο
Σελίδα 7Η άποψή μας
Σελίδα 8Τεχνικά χαρακτηριστικά

QJMOTOR: SVT 650X Μοναδικός V2 κινητήρας

QJMOTOR: Υπεροχή παντού