Το «184» ξεχωρίζει στο στεφάνι, για να θυμίζει το ρεκόρ ταχύτητας της Indian.

Στο πίσω μέρος του ρολογιού υπάρχει το λογότυπο της Indian κι ένας αύξον αριθμός.

Carbon καντράν για το ρολόι της Ducati

Ρολόγια για μοτοσυκλετιστές με βαθιές τσέπες

Η Ducati και η Indian βάζουν τη σφραγίδα τους σε μοναδικά ρολόγια για τους λάτρεις των δυο κόσμων.

Η έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνο δεν είχε μόνο εντυπωσιακές νέες μοτοσυκλέτες αλλά και αξεσουάρ για αναβάτες. Πάρτε για παράδειγμα τη σειρά ρολογιών που παρουσίασαν η  Ducati και η Indian σε συνεργασία με γνωστές εταιρείες ωρολογοποιίας.

Η Ducati ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Ιταλικό οίκο Locman, ο οποίος φημίζεται για τη χρήση εξωτικών υλικών, όπως ανθρακονήματα και τιτάνιο για την κατασκευή των ρολογιών του, που ταιριάζει ιδανικά με τη φιλοσοφία και τα προϊόντα της Ducati. Δεν έχουν ανακοινωθεί τιμές, αλλά δεν φανταζόμαστε ότι θα μπορούν να χαρακτηριστούν φθηνά, μάλλον το αντίθετο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για κοσμήματα. Θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο, για όσους ενδιαφέρονται.

Το παράδειγμα της Ducati ακολούθησε η Indian, η οποία συνεργάστηκε με τη Σουηδική εταιρεία Baume & Mercier για την παραγωγή ενός ρολογιού με στόχο να γιορτάσει την κατοχή του ρεκόρ ταχύτητας, η οποία κλίνει τα 50 χρόνια. Το ξεχωριστό αυτό ρολόι είναι βασισμένο στο μοντέλο Clifton Club, αλλά έχει κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Ο αριθμός 35 υπάρχει στην ένδειξη των δευτερολέπτων, ενώ το «184» ξεχωρίζει στο στεφάνι, για να θυμίζει το ρεκόρ ταχύτητας, ενώ το χρώμα στο λουράκι ταιριάζει με τις Indian εκείνης της εποχής. Στο πίσω μέρος του ρολογιού υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας και ένας αύξον αριθμός, αφού θα κατασκευαστούν μόνο 1967 κομμάτια, αριθμός που παραπέμπει στη χρονολογία που έγινε το ρεκόρ. Η τιμή του θα είναι περίπου 3.500 ευρώ.