Επιβλητική παρουσία

LED πίσω φωτιστικό σώμα

SYM Citycom S300i ABS σε ασυναγώνιστη τιμή

Η SYM ταράσσει για άλλη μια φορά τα νερά της κατηγορίας των μεσαίου κυβισμού scooter προσφέροντας το Citycom S 300i σε ακόμα χαμηλότερη τιμή.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Πλέον μπορείτε να αποκτήσετε το κορυφαίο Citycom S 300i πιο εύκολα από ποτέ, αφού η SYM προσφέρει έκπτωση στην τιμή μετρητοίς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το κάνετε δικό σας με 3.595 ευρώ και να κάνετε πιο ευχάριστες, γρήγορες και οικονομικές τις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Μάθετε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Το Citycom S 300i είναι μια από τις καλύτερες value for money προτάσεις της αγοράς που συνδυάζει την ελκυστική εμφάνιση με την χαμηλή κατανάλωση και τον πλούσιο εξοπλισμό. Η επιβλητική του παρουσία το κάνει να μην περνάει απαρατήρητο ενώ σε αυτό συμβάλει και το πίσω φωτιστικό σώμα τεχνολογίας LED με τα φιμέ κρύσταλλα. Η σέλα με το πλούσιο αφρώδες, θα κάνει άνετες τις μετακινήσεις τόσο για τον αναβάτη, όσο και για τον συνεπιβάτη, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος από κάτω της θα φιλοξενήσει ένα κράνος κλειστού τύπου και πολλά ακόμα αντικείμενα. Το ντουλαπάκι που υπάρχει στην ποδιά, θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο, ενώ ο εξοπλισμός του Citycom S 300i περιλαμβάνει γάντζο, αλλά και 12βολτη παροχή ρεύματος. Οι 27,5 ίπποι που αποδίδει ο οικονομικός F4 κινητήρας των 262 κυβικών, κάνουν το scooter να επιταχύνει δυνατά και μπορεί να δείξει έως και 160 χιλιόμετρα στο ταχύμετρο, ενώ οι δύο δίσκοι των φρένων διαμέτρου 288 χιλιοστών εμπρός και 260 πίσω, συνδυάζονται με ABS και εγγυώνται ότι θα σταματήσετε με ασφάλεια.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Citycom S 300i 

Επωφεληθείτε σήμερα από αυτή τη μοναδική προσφορά και δώστε άλλο αέρα στις καθημερινές σας μετακινήσεις εντός, αλλά και εκτός πόλης.