Μεγάλες αλλαγές αναμένονται για το νέο Suzuki V-Strom 700 2023, η μεγαλύτερη από τις οποίες θα γίνει στον κινητήρα...

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται για το νέο Suzuki V-Strom 700 2023, η μεγαλύτερη από τις οποίες θα γίνει στον κινητήρα...

Suzuki V-Strom 700 2023: Στο παρελθόν ο V κινητήρας

Εν αναμονή ενός φθινοπώρου με διπλή έκθεση μοτοσυκλέτας –στην Κολωνία αλλά και στο Μιλάνο – η Suzuki ετοιμάζει παρουσίαση μεγατόνων: Το νέo V-Strom 700.

Όχι πια V, μόνο... Strom;

Το νέο Suzuki V-Strom 700 2023 πιθανόν να μην λέγεται καν… V-Strom, καθώς σύμφωνα με κατασκοπείες του εξωτερικού, το νέο μοντέλο θα βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, τον θρυλικό πλέον V2 των 650 κ.εκ.. To μοτέρ του νέου μοντέλου, θα είναι δικύλινδρο σε σειρά, όπως τόσες άλλες μοτοσυκλέτες πλέον, εντός και εκτός της κατηγορίας του. Χωρίς να γίνονται γνωστά περισσότερα στοιχεία, λόγος γίνεται για ένα επίπεδο ισχύος της τάξης των 75 ίππων. Αξίζει να θυμηθούμε συντόμως, ότι το μοντέλο οφείλει την ονομασία του V-Strom στην διάταξη του κινητήρα του και θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον, να δούμε πως θα ονομάζεται το νέο μοντέλο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αλλαγές στην σχεδίαση, στο πλαίσιο και στις αναρτήσεις

Το νέο V-Strom 2023, το οποίο έχει ήδη θεαθεί να δοκιμάζεται σε δρόμους της Ευρώπης, δεν θα είναι αλλαγμένο μόνο στο επίπεδο του κινητήρα, καθώς αναφέρεται ότι θα «χτίζεται» σε νέο πλαίσιο, ενώ θα έχει και νέο ανεστραμμένο πιρούνι στην εμπρόσθια ανάρτηση. Ακόμα, νέο θα είναι και το πίσω ψαλίδι, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι τουλάχιστον 2 εκδόσεις της μοτοσυκλέτας θα γίνουν διαθέσιμες: Μία «βασική» και μία περισσότερο «χωμάτινη», με ζάντες 19-17 και 21-18 ιντσών αντίστοιχα. Φυσικά σε μια τέτοιας έκτασης ανανέωση, χρειάζεται και εμφανισιακό φρεσκάρισμα και περιμένουμε να δούμε σημαντικές αλλαγές στο μοντέλο, που θα έλκει έμπνευση από τα νέα GSX-S 1000 και 950.
 

Παρουσίαση ήδη από την Intermot;

Το 2016, η Suzuki είχε παρουσιάσει την V-Strom 650 ήδη από την έκθεση της Intermot, η οποία προηγήθηκε έναν μήνα από την EICMA του Μιλάνου. Θα γίνει και φέτος το ίδιο; Με την Intermot να αναμένεται διακαώς (μιας και το 2020 δεν έλαβε χώρα, λόγω του COVID-19), είναι θέμα ούτε δύο μηνών να μάθουμε. Αλλιώς… ραντεβού στην EICMA, ή σε κάποια ειδική ψηφιακή παρουσίαση, που δεν αποκλείεται επ ουδενί.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »