net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το κουστούμι του διάσημου Stunt man

Τα προσωπικά του αντικείμενα δημοπρατούνται

Το κουστούμι και το επιστρωμένο από διαμάντια μπαστούνι, του πιο διάσημου stunt performer στον κόσμο, Evel Knievel, είναι προς δημοπρασία. Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους απανταχού φαν που θέλουν να αποκτήσουν κομμάτια της προσωπικής του συλλογής.

 
Εάν είστε και εσείς ένας από τους πολλούς θαυμαστές του διάσημου Evel Knievel, τώρα είναι η ώρα να συγκεντρώσετε τις αποταμιεύσεις σας και να αποκτήσετε μέσω δημοπρασίας,  τη διάσημη στολή με την οποία έκανε τα άλματά του.

Το κουστούμι χρονολογείται από το 1972 και ήταν αυτό με το διάσημο σχηματισμό V των αστεριών στο στήθος, αντί του προηγούμενου σχήματος Χ. Είναι κατασκευασμένο από λευκό δέρμα και διαθέτει μεγάλο χαρακτηριστικό γιακά και μανίκια. Το μπαστούνι με τις χρυσές λεπτομέρειες και το επιστρωμένο με διαμάντια επάνω μέρος, ήταν κούφιο για να μπορεί να μεταφέρει υγρό, συνήθως ποτό Wild turkey.

Μέχρι στιγμής και ενώ μένουν περίπου 15 μέρες μέχρι το τέλος της δημοπρασίας, οι προσφορές έχουν φτάσει στα 36.000 δολάρια για το κουστούμι και στα 36.000 δολάρια για το μπαστούνι.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη δημοπρασία του βασιλιά των stunts ή αν θέλετε να συμμετέχετε στη διαδικασία, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο

Στο βίντεο ο διάσημος Evel Knievel παρουσιάζει τους λόγους που είχε μαζί του το εν λόγο μπαστούνι.

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ