Ένα ιστορικό κατόρθωμα για τον Travis Pastrana

Travis Pastrana: Πέτυχε τα άλματα του Knievel!

Στην ιστορία μένει πλέον ο Travis Pastrana, ο οποίος πραγματοποίησε επιτυχώς τα 3 άλματα, που οραματίστηκε ο θρυλικός Evel Knievel. Δείτε περισσότερα!

Ο ατρόμητος Travis Pastrana κέρδισε με το σπαθί του, μια θέση στην ιστορία των stunts με μοτοσυκλέτα. Ο Αμερικανός αναβάτης, πέτυχε να εκτελέσει αλάνθαστα, τα 3 άλματα που οραματίστηκε ο Evel Knievel την δεκαετία του 1960.

Ο Pastrana πήδηξε πάνω από 52 αυτοκίνητα, αμέσως μετά πάνω από 16 διώροφα λεωφορεία, ενώ ολοκλήρωσε την προσπάθεια του περνώντας πάνω από το συντριβάνι του Caesars Palace, στο Λας Βέγκας! Στο τελευταίο παράτολμο άλμα, ο Evel Knievel είχε χτυπήσει στην ράμπα προσγείωσης νωρίτερα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Ο Pastrana πραγματοποίησε αλάνθαστα τα 3 άλματα, φορώντας μάλιστα μια στολή σαν αυτές που χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο Knievel, ενώ τον παρακολουθούσαν συγγενείς του Knievel από κοντά και εκατομμύρια τηλεθεατές από ζωντανή μετάδοση.

Ο Pastrana φυσικά δεν παρέλειψε με δηλώσεις του, να τονίσει πόσο μεγάλη σημασία έχει για αυτόν, το κατόρθωμά του: «Είναι τιμή μου να ζήσω μια μέρα, στα χνάρια του Evel. Έχω πολλή ιστορία στο Las Vegas. Έκανα πρόταση γάμου στην γυναίκα μου εδώ, είχα το πρώτο μου show στο Nitro Circus εδώ. Αυτό που έκανα τώρα είναι με διαφορά ότι πιο cool έχω κάνει εδώ! Όλο αυτό είναι αφιερωμένο στον Evel και το πιο ωραίο πράγμα, είναι ότι  βρίσκεται και η οικογένειά του εδώ.»

Ο Pastrana είναι 34 ετών και έχει ήδη πολλές επιτυχίες στο freestyle motocross, ενώ σταδιακά θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως όλα δείχνουν. Φυσικά, τώρα μπορεί να το κάνει με ένα εξαιρετικό επίτευγμα, στο βιογραφικό του.