net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα Yamaha M-Slaz

H νέα Yamaha M-Slaz

Yamaha M-Slaz: Ένα σύγχρονο tracker

Το μοντέλο «M-Slaz» της Yamaha είναι μια γυμνή έκδοση της δημοφιλούς YZF-R15, μια μονοκύλινδρη σπορ μοτοσυκλέτα που παρουσιάστηκε στην Ασία το 2008. Πολλοί είναι αυτοί που δε γνωρίζουν το συγκεκριμένο μοντέλο, όχι όμως και η εταιρεία «K-Speed»

 
Η ομάδα μηχανικών της «K-Speed» ξεκίνησε τη μεταμόρφωση της μοτοσυκλέτας από το υποπλαίσιο το οποίο κατασκευάστηκε έτσι ώστε να ταιριάζει με τη λεπτή, επίπεδη σέλα και το χαμηλότερο συνολικό ύψος  της από το έδαφος.

Η εταιρεία χρησιμοποίησε ελαστικά ίδιων διαστάσεων 140/80-17 στον εμπρός και πίσω άξονα. Ο στόχος ήταν να προστεθεί κυρίως «οπτικό» βάρος για να δώσει μια πιο ογκώδη εμφάνιση από το αρχικό μοντέλο.

Ο ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας ήθελε να της δώσει μια μοντέρνα και ταυτόχρονα tracker παρουσία, για το λόγο αυτό η «K-Speed» αποφάσισε να αντικαταστήσει το εργοστασιακό τιμόνι του «M-Slaz», με ένα χαμηλό RZM Racing. Επιπλέον, όλα τα περιττά στοιχεία στην εμφάνιση του μοντέλου απομακρύνθηκαν. Τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και η εταιρεία τροποποίησης ήθελαν ένα καθαρό αποτέλεσμα σε μια μοντέρνα έκδοση.

Το ντεπόζιτο παρέμεινε το ίδιο, απλά αφαιρέθηκαν τα εξαρτήματα που δε χρησιμοποιούνταν και προστέθηκαν νέα για να δώσουν έμφαση στην αισθητική του πλευρά. Ένας νέος προβολέας LED προστέθηκε, επίσης, στην σύνθεση του διτρόχου. Η ρύθμιση της ανάρτησης παραμένει και αυτή αμετάβλητη σε μεγάλο βαθμό. Οι τροχοί  είναι οι εργοστασιακοί, αλλά με το νέο χρυσό φινίρισμα, απέκτησαν μια διαφορετική οπτική.

Οι τελευταίες πινελιές στην κατασκευή του «M-Slaz» περιλαμβάνουν ένα νέο σύστημα πέδησης με δαγκάνες Brembo εμπρός και πίσω. Υπάρχουν, επίσης, νέα ποδοστήρια, χειροποίητο πίσω φανάρι και νέα φλας .

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ