Aνεση – Εργονομία
Aνεση – Εργονομία
Aνεση – Εργονομία
Aνεση – Εργονομία
Aνεση – Εργονομία
Aνεση – Εργονομία
  • Aνεση – Εργονομία
  • Aνεση – Εργονομία
  • Aνεση – Εργονομία
  • Aνεση – Εργονομία
  • Aνεση – Εργονομία
  • Aνεση – Εργονομία

Aνεση – Εργονομία

H Zontes μας έχει συνηθίσει στα πολυτελή Scooter, τόσο από άποψη άνεσης όσο και από άποψη εξοπλισμού και το D350 δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Παρά τις αρκετά πιο μαζεμένες διαστάσεις από το πιο «Larger than Life» αδερφάκι του, το E350, έχουμε και εδώ μια πολύ άνετη σέλα, με γενναιόδωρες διαστάσεις και ποσότητα αφρώδους, τόσο για τον οδηγό, όσο και για τον συνεπιβάτη. Ο χώρος για τα πόδια είναι άπλετος ακόμα και για αναβάτες μεγαλύτερων αναστημάτων, ενώ η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα σε δύο θέσεις  θα καλύψει επαρκέστατα το πάνω μέρος του σώματος.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η πληροφόρηση του αναβάτη γίνεται μέσω μιας έγχρωμης οθόνης TFT, η οποία έχει τέσσερα διαφορετικά Interfaces (Race, Street, Casual, Simple) και υπάρχει η δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth και μέσω της εφαρμογής Carbit Ride, ενώ η φωτεινότητα προσαρμόζεται αυτόματα σε λειτουργία προβολής μέρα/νύχτα. Ο χειρισμός της γίνεται από τους (φωτιζόμενους) διακόπτες που βρίσκονται στα αριστερά του τιμονιού.
Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι μικρός για την κατηγορία, καθώς φτάνει μόλις τα 24 λίτρα. Έξτρα αποθηκευτικοί χώροι υπάρχουν σε δύο ντουλαπάκια στην ποδιά, με την αριστερή να φέρει και διπλή θύρα ταχείας φόρτισης USB (Type A+ και Type C).
Το D350 εξοπλίζεται επίσης με Keyless σύστημα εκκίνησης, το οποίο αναγνωρίζει το κλειδί σε απόσταση 1,5 μέτρων και με την απομάκρυνση του αναβάτη κλειδώνει αυτόματα, ενώ παρόν είναι και το σύστημα ελέγχου πίεσης και θερμοκρασίας των ελαστικών και το πολύ χρήσιμο χειρόφρενο στην αριστερή μανέτα.

Σελίδα 1Zontes D350 - Test
Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα Κατασκευής
Σελίδα 3Aνεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας
Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα
Σελίδα 6Στο δρόμο
Σελίδα 7Η άποψή μας
Σελίδα 8Τεχνικά χαρακτηριστικά