net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ποδηλατική παρέλαση «Ride for Nicky»

Η ποδηλατική παρέλαση «Ride for Nicky»

«Ride for Nicky»

Περισσότεροι από 100 ποδηλάτες συμμετείχαν σε μια παρέλαση στην Καλιφόρνια, στη μνήμη του πρωταθλητή του MotoGP, Nicky Hayden, που  απεβίωσε στις 22 Μαΐου μετά από τραυματισμούς που σημειώθηκαν σε ένα τροχαίο ατύχημα.

 
Η παρέλαση, που ονομάζεται «Ride for Nicky», διήνυσε 111 χιλιόμετρα (69 μίλια), που ήταν ο αριθμός του Hayden στους αγώνες. Μέσω αυτής της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν χρήματα για το ίδρυμα «Nicky Hayden», που βοηθά μια κοινότητα στο Kentucky και συνεισφέρει στην ευαισθητοποίηση της σχετικά με τους μοτοσυκλετιστές. Εκτός από τη δωρεά χρημάτων, οι συμμετέχοντες χρησιμοποίησαν τα hashtags των κοινωνικών μέσων #RideForNicky και #PeaceOnTheRoad για την προώθηση αυτών των στόχων.

Η εκδήλωση αυτή ήταν ιδέα του κατασκευαστή motocross-track μοτοσυκλετών, Marc Peters, που είχε παραστεί σε παρόμοιες παρελάσεις στη μνήμη των Josh Strang και Jimmie Johnson. Στο εγχείρημα αυτό συνέβαλαν σημαντικά ο πρωταθλητής  watercraft, Victor Sheldon, και ο ιδρυτής της «Rock N` Road Cyclery», Matt Ford. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχαν σταθμοί τροφοδοσίας για τους συμμετέχοντες.

Από την πλευρά της οικογένειας του Hayden, ο μεγαλύτερος αδελφός του, Tommy, δήλωσε: « Είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπεις όλους αυτούς τους ανθρώπους να συμμετέχουν και να στηρίζουν ένα τέτοιο γεγονός». Επιπλέον, ο Sheldon ανέφερε ότι ο στόχος τους είναι να καθιερώσουν την παρέλαση «Ride for Nicky» ως ένα ετήσιο γεγονός.  
 

 
 
 
 
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ