net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ποιο από τα 3 scooter του συγκριτικού μας θα κερδίσει μια θέση στο γκαράζ σας;

3 GT Scooters έτοιμα για όλα!

Τρεις προτάσεις GT Scooters από 250 μέχρι 350 κ.εκ., μοντέλα τα οποία είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν ένα μεγάλο εύρος απαιτήσεων του αναβάτη, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου άνεση, ικανοποιητικές επιδόσεις και ευκολία στη χρήση εντός και εκτός πόλης!

 
Τα GT scooters είναι μια κατηγορία δικύκλων που καλούνται να ικανοποιήσουν ένα μεγάλο εύρος επιθυμιών και απαιτήσεων. Οι αναβάτες που τα επιλέγουν, επιθυμούν άνεση σε μικρές και μεγάλες διαδρομές, πληθώρα χώρων και πρακτικότητας, χωρίς όμως να θυσιάζουν την οδηγική απόλαυση και, ίσως, κάποιες sport αναζητήσεις! Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό, ότι ένα GT scooter πρέπει να είναι ικανό να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων, για να προτιμηθεί από τον αναβάτη.
 
Οι εταιρείες έχουν επενδύσει πολύ χρόνο και χρήμα στην κατηγορία και πλέον οι προτάσεις στην αγορά είναι πολλές, αλλά και δυνατές. Εμείς συγκρίνουμε τρία αντιπροσωπευτικά μοντέλα: Τα SYM GTS 300i, KYMCO Downtown 350i και Yamaha XMAX 250. Ποιο θα ξεχωρίσει; 
 

 
  • Θανασης

    Ο κινητηρας του xmax παρουσιαζει προβλεψιμη λειτουργια.τι εννοει ο ποιητης;δεν σβηνει;δεν μενει με τερμα στροφες κολλημενος;δηλαδη πρεπει να γραψουμε κατι για να μην μας κοψουν διαφημισεις

     
    • Mototriti

      Απάντηση: Ο ποιητής εννοεί, δεν παρουσιάζει ξεσπάσματα ή τρύπες ισχύος στην λειτουργία του, που θα μπορούσαν να ξαφνιάσουν έναν αναβάτη. Ευχαριστούμε.

        2

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ