Η Camel Yamaha στην έδρα της

Στο «σπίτι» της θα είναι αυτή τη φορά η Camel Yamaha και θα κοιτάξει να γυρίσει την τύχη της και να κάνει μια καινούργια αρχή για τη σεζόν σε αυτό το συνεχώς εναλλασσόμενο πρωτάθλημα Moto GP. Η γρήγορη πίστα στο Muggelo της Ιταλίας είναι μια νέα πρόκληση για τους αναβάτες.

 
Ο Βαλεντίνο Ρόσι και ο Κόλιν Έντουαρντς ελπίζουν πως θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα σβήσουν τα συμβάντα των πέντε προηγούμενων γύρων του πρωταθλήματος.
Ο Ρόσι ανέφερε πως το Muggelo του έχει φερθεί πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Είναι ένας ξεχωριστός αγώνας και πιο σημαντικός από ποτέ. Δηλώνει αρκετά αισιόδοξος καθώς το καινούργιο πλαίσιο δούλεψε άψογα στη Γαλλία και κάποια καινούργια δεδομένα από τα τεστ της ομάδας δείχνουν αρκετά θετικά για τον αγώνα που έρχεται. Αν ο Ρόσι καταφέρει να κερδίσει το φετινό πρωτάθλημα, θα κάνει και άλλο ένα ρεκόρ. Το ρεκόρ του αναβάτη που με μόλις ένα βάθρο στους πέντε πρώτους αγώνες κατάφερε κάτι τέτοιο.
Μετά από την έκτη θέση τερματισμού στο Le Mans, ο Κόλιν Έντουαρντς ελπίζει να ανέβει και πάλι σε κάποια θέση στο βάθρο και εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι βρίσκεται στην έδρα της ομάδας του και μπορεί και περνάει κάποιο χρόνο με την οικογένεια του, όπως και το γεγονός ότι έχει τη δυνατότητα να αυτοσυγκεντρωθεί στον ερχόμενο αγώνα, χωρίς τις μετακινήσεις και τα ξενοδοχεία που επιβαρύνουν τη ψυχολογία σε κάθε ταξίδι. Κάτι άλλο θετικό για τον Έντουαρντς είναι πως αυτή την εβδομάδα παρέλαβε και αυτός το νέο πλαίσιο της YZR-M1 που απ’ ότι είπε και στα τεστ που έγιναν, έμεινε αρκετά ικανοποιημένος.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ