Η Camel Yamaha προετοιμάζεται!

Μια συναρπαστική σεζόν συνεχίζεται για την ομάδα της Camel Yamaha, αυτό το σαββατοκύριακο στο σιρκουί της Γερμανίας. Πρόκειται για μια από τις πιο στενές και γεμάτη στροφές πίστα που καλωσορίζει το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα στην ιστορία του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

 
Ο Βαλεντίνο Ρόσι και ο Κόλιν Έντουαρντς έχουν παίξει και αυτοί τον ρόλο τους σε μερικές δραματικές σκηνές του Moto GP που μέχρι στιγμής έχει δει πέντε διαφορετικούς νικητές αγώνων, εννέα διαφορετικούς αναβάτες στο βάθρο και δεκατρείς κατόχους της πρώτης θέσης στη σειρά εκκίνησης.

Ο Ρόσι πηγαίνει στη Γερμανία με το πλεονέκτημα της μικρής αυτής διακοπής που τον βοήθησε να αναρρώσει από τον τραυματισμό στον καρπό του από τον ολλανδικό αγώνα. Μετά από την υπερβολική προσπάθεια για να καταφέρει να κερδίσει μερικούς βαθμούς στο Ντόνινγκτον δηλώνει πως ελπίζει να επανέλθει 100% η κατάστασή του και πως δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο και πως η πίστα είναι στενή και κυματώδης, όμως είναι αισιόδοξος και ανέφερε πως την περσινή χρονιά η μοτοσικλέτα τα πήγε πολύ καλά.

Από την άλλη πλευρά ο Κόλιν Έντουαρντς είχε ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα, αφού ταξίδεψε στην Ιαπωνία ώστε να προπονηθεί για τον 8ωρο αγώνα της Σουζούκα, όντας καλεσμένος μαζί με τον Νοριάκι Χάγκα στο γεγονός αυτό.
Πάντως έχει επιστρέψει στην Ευρώπη και μαζεύει δυνάμεις για άλλο ένα σημαντικό σαββατοκύριακο.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ