net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Η-D Sportster κλείνει τα 60!

Η Harley-Davidson Ιron 883

Η Harley-Davidson Roadster

60 χρόνια Η-D Sportster

H Harley-Davidson Sportster έχει συνεχή παραγωγή για 60 χρόνια με το δικό της όνομα, κάτι πολύ ασυνήθιστο για την εταιρεία την εποχή εκείνη, το 1957.  

 
Ο αυξανόμενος ανταγωνισμός με τους βρετανούς κατασκευαστές ώθησε την Harley-Davidson να χρησιμοποιήσει το μοντέλο Κ (1952-56 ) με τα εργοστασιακά κάρτερ. Ωστόσο, αντικατέστησε τις πλευρικές βαλβίδες του κινητήρα, χωρητικότητας 883 κ.εκ. με βαλβίδες στο πάνω μέρος της κεφαλής. Με την ονομασία XL, η Sportster απέδειξε την αξία της όσον αφορά τις πωλήσεις και τις δυνατότητες προσαρμογής. Διατήρησε, επίσης, την ίδια ανάρτηση εμπρός και πίσω.

Στην Ινδία, η Sportster διαθέτει το Iron 883, 1200 Custom, Forty-Eight και Roadster. Η Harley-Davidson Roadster είναι η νεώτερη προσθήκη στη δημοφιλή οικογένεια μοτοσυκλετών Sportster της χώρας. Με ένα μινιμαλιστικό σχεδιασμό, εμπνευσμένο από τις κλασικές μοτοσυκλέτες αγώνων, το μοντέλο Roadster έχει σχεδιαστεί για να αποτελεί κίνητρο για τους νέους αναβάτες.

Η Roadster είναι, επίσης, μέρος της σειράς Dark Custom της αμερικάνικης εταιρείας. Χαρακτηρίζεται από ένα σκοτεινό κι επαναστατικό χαρακτήρα, παρουσιάζοντας ένα μοντέρνο στυλ. Ενώ οι εποχές αλλάζουν, μερικά πράγματα παραμένουν τα ίδια. Η Harley-Davidson Sportster κλείνει τα 60 χρόνια στους δρόμους και αποδεικνύει ακόμα και σήμερα την αξία της.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ