Το 2010 το on-off της Ducati

Σύμφωνα με πληροφορίες που έβγαλε στην δημοσιότητα το γαλλικό περιοδικό «Moto Revue», στην πρόσφατη έκθεση του Μιλάνου, οι άνθρωποι της Ducati ενημέρωσαν τους ευρωπαίους dealers της εταιρείας σχετικά με την μελλοντική παρουσίαση μιας μοτοσικλέτας με on-off χαρακτηριστικά.

 
Πριν από λίγοι καιρό είχαμε αναφερθεί στο Strada Aperta (όνομα που μαζί με το Hyperstrada είναι τα πιο πιθανά για την μοτοσικλέτα) εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους η Ducati σκοπεύει να παρουσιάσει ένα μοντέλο οn-off, το οποίο εκ πρώτης φαντάζει «ασύμβατο» με την φιλοσοφία της Ducati.

Αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στους πίνακες ταξινομήσεων των μεγάλων μοτοσικλετιστικών αγορών της Ευρώπης (Γερμανία - Αγγλία – Γαλλία), για να διαπιστώσει πως τα μεγάλα on-off έχουν αυξήσει ραγδαία τις πωλήσεις τους, με το BMW R1200GS να αποτελεί Best Seller και με διαφορά.

Είναι όμως το δικύλινδρο της BMW ο στόχος για τους Ιταλούς; Σαφώς, αν και από ότι ακούγεται η «αντεπίθεση» θα γίνει με τον Ducati τρόπο, χωρίς δηλαδή να γίνουν «εκπτώσεις» στην οδική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας προς χάριν των χωμάτινων δυνατοτήτων. Ένα «κλικ» λίγο πιο χωμάτινος χαρακτήρας από το υπάρχον Multistrada φαίνεται ότι είναι αρκετό και αυτό αποτυπώνεται στο επεξεργασμένο σχέδιο της μοτοσικλέτας, που έφτιαξαν οι άνθρωποι του Moto Revue. Το νέο μοντέλο της Ducati, θα παρουσιαστεί το 2010.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ