net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο κινητήρας του προσφέρει καλύτερες επιδόσεις από τους περισσότερους ανταγωνιστές και καθιστά το Modenas GT135, ένα από τα ισχυρότερα παπιά.

Οι 10 ίπποι, που αποδίδει το μοτέρ του είναι περισσότερο από αρκετοί για να κινήσουν το Kriss 125 σβέλτα μέσα στην πόλη.

Modenas - Αγοράστε μετρητοίς και κερδίστε

Modenas Kriss 125
To Modenas Kriss 125 αποτελεί την ωριμότερη μέχρι στιγμής έκφανση της εταιρείας στην κατηγορία των παπιών με περισσότερα από 100 κ.εκ., όντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο που μετρά περισσότερα από 10 χρόνια στην παραγωγή. Η άνεση είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού του Kriss, γεγονός που οφείλεται στην καλύτερη σέλα της κατηγορίας και στην απόδοση των αναρτήσεων της Kayaba που μετατρέπουν σε παχιά μοκέτα τους δρόμους. Οι 10 ίπποι, που αποδίδει ο αερόψυκτος και τροφοδοτούμενος μέσω καρμπιρατέρ κινητήρας, είναι αρκετοί για να κινήσουν το Kriss σβέλτα μέσα στην πόλη, αλλά και να κρατήσουν μια αξιοπρεπέστατη ταχύτητα αν επιχειρηθούν ταξιδάκια. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η ύπαρξη αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα, στον οποίον μπορούν να τοποθετηθούν μικροαντικείμενα και χαρτιά.

Προσφορές-Χρηματοδοτικά
Το Kriss μπορεί να αποκτηθεί με τιμή στα 1.695 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνονται μεταφορικά και έξοδα πινακίδας), ενώ υπάρχει και χρηματοδοτικό πρόγραμμα με έως 72 δόσεις και επιτόκιο στο 11,95%.

Modenas GT135
Με το νέο GT135, η Modenas απευθύνεται σε κοινό που δίνει έμφαση στις δυνατές συγκινήσεις και αναζητά την οδήγηση ενός οχήματος με ελκυστική εμφάνιση που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του, καθώς η οδηγική του συμπεριφορά προσδίδει αίσθημα στιβαρής μοτοσικλέτας, χάρη στο άκαμπτο επανασχεδιασμένο πλαίσιο. Ο αναβάτης του GΤ 135, μπορεί να κερδίσει πολλά πάνω στη σέλα του. Ο κινητήρας των 135 κ.εκ. προσφέρει μεγαλύτερες επιδόσεις από τους περισσότερους εκπροσώπους του ανταγωνισμού και καθιστά το παπί της Modenas ένα από τα ισχυρότερα και γρηγορότερα. Επιπλέον, ολόκληρη η φιλοσοφία του GT μοιάζει να έχει επηρεαστεί από το γεγονός αυτό και αρκετά sport γνωρίσματα έχουν συμπεριληφθεί, όχι μόνο στον σχεδιασμό του, αλλά και σε τομείς όπως είναι τα φρένα και οι αναρτήσεις που φέρουν τις υπογραφές των Nissin και Kayaba αντίστοιχα. Το Modenas GT 135 μπορεί να κινηθεί σε σπορτίφ ρυθμούς και να πιεστεί χωρίς να παραπονεθεί, παράλληλα, όμως, μπορεί να λειτουργήσει πρακτικά - αυτή είναι, άλλωστε, η βασική αποστολή του.

Προσφορές-Χρηματοδοτικά
Και εδώ έχουμε το χρηματοδοτικό πρόγραμμα με έως 72 δόσεις και επιτόκιο 11,95%, όμως υπάρχει και έκπτωση για αγορά της μετρητοίς. Έτσι για αγορά μετρητοίς στα 2.095 ευρώ, υπάρχει έκπτωση της τάξης των 200 ευρώ, ή εναλλακτικά εύκολη απόκτηση με 24μηνο επιδοτούμενο πρόγραμμα.

Δείτε περισσότερα για τα μοντέλα:
Ποια προσφορά ισχύει;
Δοκιμάστε το. Κλείστε Test Ride.
Δίκτυο συνεργατών:
Θέλετε κάτι ακόμη;

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ