net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Crypton 110 θα βασιστεί στη ροπή του κινητήρα του για να κινηθεί σβέλτα στην πόλη.

Όσο πηγμένο και αν είναι το τοπίο μπροστά σου, το Yamaha BWs θα καταφέρει να βρει το δρόμο που θα το βγάλει πρώτο στο φανάρι.

Yamaha – Μεγάλες προσφορές σε πληθώρα μοντέλων

Crypton 110 - το οικονομικό παπί!
Η Yamaha αποφάσισε να επαναφέρει το θρυλικό παπί της στο προσκήνιο, αυτή τη φορά χωρίς το R δίπλα στο λογότυπό του, ώστε να καλύψει όλους όσους επιθυμούν ένα οικονομικό παπί που, μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά (όπως για παράδειγμα το Crypton-X 135), είναι όμως ικανό να φέρει εις πέρας κάθε αποστολή που θα του ανατεθεί. Το Yamaha Crypton 110 έχει ένα βασικό σκοπό: στέκεται στην γκάμα της Yamaha ως το οικονομικό παπί της και προσφέρει τα βασικά πλεονεκτήματα της κατηγορίας. Ο αναβάτης (και επίδοξος αγοραστής) που επιθυμεί το βασικό εξοπλισμό σε ένα παπί και δεν είναι διατεθειμένος να ξοδέψει 2.000 και πλέον ευρώ, θα βρει μία πολύ καλή και οικονομική πρόταση που συνδυάζει την ποιότητα και την πρακτικότητα με το χαμηλό κόστος απόκτησης. Ο κινητήρας του νέου Crypton είναι τετράχρονος και μονοκύλινδρος, με χωρητικότητα 110 κ.εκ.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Η τιμή του οικονομικού Crypton 110 ξεκινά από τα 1.690 ευρώ.

Crypton X-135 - το κορυφαίο παπί
Αν υπήρχε βραβείο για το πιο high tech παπί, ο τίτλος θα πήγαινε παμψηφεί στο Crypton-X. Διαθέτοντας ψεκασμό, υγρόψυξη και αισθητική πολλά υποσχόμενη. Στη θέση οδήγησης κυριαρχεί το επιθετικό στοιχείο, με τη στενή σέλα, το κοντά τοποθετημένο τιμόνι και τη θέση των μαρσπιέ να πυροδοτούν τα άγρια ένστικτα του οδηγού. H ποιότητα κατασκευής κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, τόσο στον τομέα της εφαρμογής των πλαστικών, όσο και στη βαφή, ενώ οι διακόπτες πέραν της καλαισθησίας τους είναι και ιδιαίτερα λειτουργικοί. Ο κινητήρας διαθέτει πολιτισμένο δούλεμα, που όμως συνδυάζεται με επιδόσεις από τους 12,6 ίππους του και νεύρο. Το σασμάν έχει λειτουργία «βούτυρο», ενώ το σύστημα πέδησης είναι το μοναδικό σημείο όπου η Yamaha έχει ρίξει λίγο νερό στο κρασί της, με τον εμπρός δίσκο να ενεργοποιείται από δαγκάνα μονού εμβόλου και στον πίσω τροχό να έχει τοποθετηθεί ταμπούρο. Στην ουσία του θέματος, τα φρένα του Crypton δουλεύουν εξαιρετικά και έχουν ικανοποιητική δύναμη. Οι αναρτήσεις είναι σφιχτές, δίχως όμως να στερούνται άνεσης, με αφορμή την ποιοτική τους λειτουργία. Το Crypton-X είναι ένα εντυπωσιακό παπί τόσο όσον αφορά στην αισθητική του όσο και εξετάζοντας τον εξοπλισμό του. Φυσικά, όλα τα παραπάνω συνδυάζονται μαγικά, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό σε λειτουργία και χρήση μηχανάκι.
Tιμές-Χρηματοδοτικά
Η τιμή του ξεκινά από τα 2.540 ευρώ για την απλή έκδοση, τα 2.590 ευρώ για την επαγγελματική έκδοση, και τα 2.700 ευρώ για την special λευκή έκδοση, ενώ η special μπλε ματ έκδοση με τις χρυσαφιές ζάντες έχει τιμή 2.770 ευρώ.

Mειώσεις τιμών στα καλύτερα scooters των 50 κ.εκ.
Neo’s 2T
Το Neo’s είναι το απόλυτα κομψό, αξιόπιστο και φθηνό μεταφορικό μέσο για την πόλη. Γι’ αυτό η ισχύς του βασίζεται σε έναν εύστροφο δίχρονο κινητήρα 50 κ.εκ. με μίζα και πλήρως αυτόματη μετάδοση. Εκτός όμως από την κομψότητα του, διαθέτει και χαρακτηριστικά όπως το μοναδικό πλαίσιο, οι προβολείς twin-eye και ο πίνακας οργάνων με τον πορτοκαλί φωτισμό LCD, ενώ είναι και γεμάτο με πρακτικές λύσεις που βοηθούν στην καθημερινότητα, όπως το ντουλαπάκι για το κράνος κάτω από τη σέλα. Το Neo’s είναι απόλυτα φιλικό για τον αναβάτη και βελτιώνει την αυτοπεποίθησή του, όση εμπειρία κι αν έχει.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Η τιμή του Neo’s 2T είναι 1.540 ευρώ

Neo’s 4T/UBS
Το Neo’s είναι πλέον συνώνυμο του στυλ, της ευχρηστίας και της αξιοπιστίας. Συμπληρώνει την παράδοση με την αθόρυβη απόδοση και τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων του τετράχρονου κινητήρα του, ενώ συγκεντρώνει στοιχεία όπως το χαμηλό βάρος, το χαμηλό ύψος σέλας, οι μεγάλοι τροχοί 12 ιντσών και το δισκόφρενο των 190 χιλ. εμπρός. Επιπλέον, σχεδίαση του είναι στιλάτη, περιλαμβάνοντας κομψές γραμμές, κονσόλα οργάνων με μπλε φωτισμό LCD και όμορφες ζάντες κράματος.
Η διπλή σέλα του Neo’s 4 είναι άνετη και διαθέτει χειρολαβές, ενώ ο ισχυρός τετράχρονος κινητήρας διασφαλίζει ότι μπορεί να μεταφέρει δύο άτομα, με άψογες επιδόσεις. Τέλος, η πρακτικότητα απογειώνεται με τη θήκη κάτω από τη σέλα, που χωρά ένα κράνος full-face και κλειδώνει, ενώ διαθέτει και βολικό άγκιστρο αποσκευών.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Η τιμή του Neo’s 4T/UBS ξεκινά από τα 1.690 ευρώ.

AeroxR
Το Aerox R σας εγγυάται συναρπαστική οδήγηση στο δρόμο. Με εμφάνιση εμπνευσμένη από τη σειρά R της Yamaha, είναι το πιο σπορ από τα 50άρια σκούτερ της εταιρείας.
Διαθέτει υγρόψυκτο, δίχρονο, μονοκύλινδρο κινητήρα που αποδίδει εντυπωσιακή ισχύ, ενώ την ίδια στιγμή είναι και πολύ οικονομικό. Από πλευράς ανάρτησης, το τηλεσκοπικό πιρούνι, τα εμπρός και πίσω δισκόφρενα και η τέλεια απόκριση του πλαισίου, εγγυώνται σπορ χαρακτηριστικά στην οδική του συμπεριφορά. Με τον τρόπο αυτό, το AeroxR είναι σε θέση να κάνει την κάθε διαδρομή μια ευχάριστη εμπειρία, καθώς σε αυτό συμβάλλουν και οι ζάντες των 13 ιντσών, ενώ ο ισχυρός προβολέας παρέχει μια επιβλητική παρουσία στο δρόμο. Από τα γραφικά που παραπέμπουν στα αγωνιστικά μοντέλα, έως την τάπα του ρεζερβουάρ, το Aerox R δίνει την απόλυτη σπορ εμφάνιση στο δρόμο.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Η τιμή του AeroxR είναι 1.990 ευρώ.

JogR
Με βάρος μόλις 81 κιλών, το JogR είναι ένα πανάλαφρο σκούτερ. Το άκαμπτο πλαίσιό του είναι ελαφρύ και δυνατό και παρέχει ασφαλή οδήγηση και ευελιξία. Οι αλουμινένιοι τροχοί του JogR είναι 12 ιντσών, ενώ τα φαρδιά ελαστικά παρέχουν υψηλού επιπέδου κράτημα, με τον συνδυασμό εμπρός δισκόφρενου/πίσω ταμπούρου να δίνει την απαραίτητη ισχύ στο φρενάρισμα. Από πλευράς κινητήρα, το σύνολο είναι αερόψυκτο, και δίχρονο ενώ ψύχεται από πλευρικούς αεραγωγούς στα πάνελ. Το JogR έχει εντυπωσιακή παρουσία στο δρόμο, με πανέμορφα γραφικά και έναν πίσω ανακλαστήρα, ενώ την ίδια στιγμή είναι εξίσου πρακτικό, με θήκη αποθήκευσης του κράνους κάτω από τη σέλα, η οποία συμπληρώνεται από ένα χρήσιμο άγκιστρο αποσκευών.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Η τιμή του JogR είναι 1.690 ευρώ.

BWs 125 - Tο enduroscooter
Το BWs 125 είναι το ανθεκτικό scooter που μετατρέπει τις μετακινήσεις εντός πόλης σε απολαυστική εμπειρία. Ο αερόψυκτος, τετράχρονος κινητήρας 125 κ.εκ. προσφέρει ταχύτατες ρεπρίζ που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στο σταμάτα-ξεκίνα του αστικού τοπίου, ενώ οι μικρές διαστάσεις του το καθιστούν περισσότερο από πρακτικό. Ακόμη, προσφέρεται για ατελείωτα οδηγικά παιχνίδια στο χώμα και την άμμο, ενώ οι κακοτράχαλοι και λασπωμένοι δρόμοι όχι απλώς δεν θα το τρομάξουν, αλλά θα τους ευχαριστηθεί κιόλας. Με τα ελαστικά τύπου all-terrain δημιουργεί τέλεια πρόσφυση για όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ η οδήγηση με συνεπιβάτη γίνεται εύκολη, χάρη στη διπλή σέλα και στη θήκη που χωρά ένα κράνος.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Ειδικότερά η νέα τιμή του μοντέλου της Yamaha ανέρχεται πλέον στα 2.490 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου τόσο του Φ.Π.Α. όσο και του Ε.Ε.Τ. έναντι των 2.890 όπου βρισκόταν προηγουμένως.

XMAX250/ABS - η σπορ πλευρά της καθημερινότητας
Το ανανεωμένο, ευέλικτο και σπορ X-MAX 250 είναι μια επιλογή κατάλληλη τόσο για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου όσο και για σβέλτες καθημερινές μετακινήσεις.
Διαθέτει έναν τετράχρονο κινητήρα με ψεκασμό καυσίμου στα 250 κ.εκ. υψηλής απόδοσης, ενώ τα σπορ χαρακτηριστικά του έχουν υπογραμμιστεί με τα νέα πάνελ και τον εντελώς νέο σκελετό που δίνει μεγάλη σταθερότητα. Το σπορ φινίρισμα σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα, ενώ οι περιορισμένες διαστάσεις σε συνδυασμό με τους τροχούς 15 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω παρέχουν την ευστάθεια και την άνεση που απαιτείται τόσο στην ευθεία όσο και στις στροφές. Ο σχεδιασμός του X-MAX 250 προσφέρει εξαιρετική προστασία από τις καιρικές συνθήκες, ποιοτικό φινίρισμα και μεγάλους χώρους αποθήκευσης. Στοιχεία που ολοκληρώνουν τα διαπιστευτήρια του X-MAX 250 ως εργαλείου «απόδρασης» και στυλάτης βόλτας.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Η τιμή του XMAX250 είναι 4.950 ευρώ, ενώ η έκδοση με το ABS είναι 5.350 ευρώ.

ΤΜΑΧ/Α - το απόλυτο μοτοσυκλετοscooter
Το ΤΜΑΧ είναι το scooter που υλοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη λογική του απόλυτου σπορ σκούτερ, καθώς συνδυάζει τα υψηλά επίπεδα ισχύος και τις μεγάλες ταχύτητες με την άνεση και την εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά.
Οι σπορ επιδόσεις του κινητήρα επιτρέπουν γρήγορες εκκινήσεις στα φανάρια, όμως την ίδια στιγμή προσφέρουν την απαραίτητη ευελιξία σε «ώρες αιχμής». Το ανθεκτικό αλλά ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου, οι τροχοί μεγάλης διαμέτρου και οι τέλειες αναρτήσεις σημαίνουν απόλυτη ευελιξία, είτε πρόκειται για κίνηση σε κάποιο μικρό χωματόδρομο είτε σε έναν αυτοκινητόδρομο γεμάτο κίνηση, ενώ για την απόλυτη ασφάλεια διατίθεται και έκδοση με ενσωματωμένο σύστημα ABS. Με το TMAX μπορείς να ταξιδέψεις όχι μόνο στην πόλη και την Ελλάδα, αλλά να κάνεις ακόμη και άνετα ταξίδια στο εξωτερικό.
Τη σχεδίασή του συμπληρώνουν λεπτομέρειες όπως ο πίνακας οργάνων, η φωτιζόμενη θήκη κάτω από τη σέλα, ένα μεγάλο ντουλαπάκι, αλλά και η άνετη διπλή σέλα.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Το XP500 κοστίζει 10.650 ευρώ, ενώ η έκδοση με το ABS πωλείται στα 11.290 ευρώ.

ΧΤΖ1200 Super Tenere
Το ταξίδι στην περιπέτεια απαιτεί τόσο ικανότητες, κουράγιο και αντοχή όσο και πίστη στη μοτοσικλέτα σου. Πίστη ότι κι εκείνη αγαπά όσο κι εσύ να διασχίζει ποτάμια και να πατάει «βρώμικους» δρόμους. Πίστη ότι θα σου φερθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μια μακρινή διαδρομή. Πίστη ότι διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για μια δύσκολη και γεμάτη κλειστές στροφές ανάβαση. Η ολοκαίνουργια Yamaha Super Ténéré έχει κατασκευαστεί εξολοκλήρου για να γίνει η πιο συναρπαστική μοτοσυκλέτα επόμενης γενιάς. Συνδυάζει την αντοχή και την αξιοπιστία που η Yamaha έχει αποκομίσει από την ενασχόληση της με τους αγώνες Dakar με τον ελαφρύ, εύχρηστο χειρισμό και την εξελιγμένη τεχνολογία υποβοήθησης του αναβάτη.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Η ΧΤΖ1200 Super Tenere πωλείται από 14.900 ευρώ.

ΥΖ250F - YZ450F
Οι αγώνες motocross κερδίζονται ή χάνονται στις στροφές. Γι’ αυτό η γκάμα των YZ250F-YZ450F σχεδιάστηκε εξ’ αρχής για εξαιρετικές επιδόσεις στις στροφές.
Είναι τόσο άψογα ζυγισμένη, που το ελαφρύ πλαίσιο από αλουμίνιο στρίβει τέλεια όταν προσεγγίζει τη στροφή. Με γραμμική παροχή ισχύος σε όλο το εύρος στροφών, οι κινητήρες και στις δύο περιπτώσεις σας επιτρέπουν να βγαίνετε με δύναμη από τη στροφή, ενώ η ανάρτηση με την άψογη απόκριση ανταποκρίνεται σε όλες τις συνθήκες περνώντας ομαλά επάνω από κάθε πιθανή ανωμαλία.
Εντός και εκτός πίστας, η σχεδίαση και η ευελιξία τους αντικατοπτρίζονται στο τέλειο στυλ αλλά και το δυναμικό σχεδιασμό που προδιαθέτει για το τι θα ακολουθήσει…
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Η Yamaha προχωρά σε προσφορές για τις αγωνιστικές ΥΖ250F ‘11 και YZ450F ‘11, των οποίων οι τιμές είναι 8.390 ευρώ και 9.190 ευρώ αντίστοιχα.

XJ6/ABS
Αυτή η προχωρημένη, γυμνή έκδοση της XJ6 Diversion ενσωματώνει πλήρως το πνεύμα της Yamaha, σε μία τίμια και στιβαρή μοτοσυκλέτα δρόμου. Διαθέτει πλαίσιο μικρών διαστάσεων για ευκολία στην οδήγηση, ενώ ο υγρόψυκτος, τετράχρονος, 4κύλινδρος σε σειρά κινητήρας 600 κ.εκ. αποδίδει εξαιρετική ισχύ και άψογη επιτάχυνση.
Το χαμηλό ύψος σέλας και το χαμηλό βάρος της XJ6/ABS τη βοηθούν να «αγκαλιάζει το δρόμο», ενώ η εξάτμιση «τέσσερα σε ένα» με σιγαστήρα δημιουργεί συγκέντρωση μαζών στο κέντρο, για βελτιωμένη ευελιξία. Ο ηλεκτρονικός ψεκασμός καυσίμου και ο τριοδικός καταλύτης, με αισθητήρα O2, βελτιώνουν την κατανάλωση καυσίμου, ενώ το ρυθμιζόμενο τιμόνι με το οποίο ρυθμίζουμε τη θέση οδήγησης ανάλογα με τις ανάγκες μας, ολοκληρώνουν την τέλεια εικόνα.
Τιμές χρηματοδοτικά
Η τιμή της XJ6 είναι 6.290 ευρώ, ενώ η έκδοση με το ABS κοστίζει 6.890 ευρώ.

XJ6 Diversion/ABS
Είτε είστε νέος, είτε πεπειραμένος αναβάτης, η XJ6 Diversion διαθέτει την ποιότητα που θα διασφαλίσει ότι κάθε σας διαδρομή θα είναι απολαυστική και ικανοποιητική.
Από τους ελαφρούς, χυτούς τροχούς που φορτίζουν με χαμηλό βάρος το εμπρός πιρούνι των 41 χιλ. και την πίσω ανάρτηση monocross που προσφέρει εντυπωσιακό κράτημα στο δρόμο, πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα γενικής χρήσης ανώτερης ποιότητας. Ο υγρόψυκτος, 4κύλινδρος κινητήρας 600 κ.εκ. προσδίδει άκοπη και εντυπωσιακή απόδοση, ιδιαίτερα στις χαμηλές στροφές, ενώ με το προαιρετικό σύστημα ABS τα φρένα εγγυώνται άψογη απόκριση. Το ρυθμιζόμενο τιμόνι εγγυάται άνετη θέση οδήγησης, ενώ το μισό φαίρινγκ προσφέρει πολύ καλή προστασία από τον αέρα στα ταξίδια σας.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Η τιμή της XJ6 Diversion είναι 6.190 ευρώ, ενώ η έκδοση με το ABS κοστίζει 7.390 ευρώ.

TDM900/A
Η TDM900/A είναι μια μοτοσυκλέτα γενικής χρήσης, κατασκευασμένη για αξέχαστες εκδρομές, μακρινά ταξίδια αλλά και καθημερινή χρήση. Είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστη, αλλά και οικονομική, με τον δικύλινδρο πολύ καλό κινητήρα. Αποτελεί την τέλεια πρόταση ευελιξίας, με δυναμικές επιδόσεις, καλά ισορροπημένο πλαίσιο και απόλυτη άνεση τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνεπιβάτη. Ο «πολυμορφικός» αυτός χαρακτήρας είναι αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού. Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας, με ψεκασμό καυσίμου, παράγει εύχρηστη ισχύ ενώ προσδίδει άριστη πρόσφυση χάρη στον στροφαλοφόρο άξονα των 270 μοιρών.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Η τιμή για το TDM900 είναι 9.590 ευρώ, ενώ η έκδοση με το ABS έχει 9.990 ευρώ.

FJR1300A
Εάν αναζητάτε μια σπορ μοτοσυκλέτα ταξιδίου που μπορεί να σας προσφέρει τα πιο υψηλά επίπεδα άνεσης για μεγάλα ταξίδια, η FJR1300A αποτελεί την ιδανική επιλογή.
Είτε πρόκειται για οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους, είτε σε δρόμο γεμάτο στροφές, οι δυνατότητες της καλύπτουν τα πάντα με αποτέλεσμα να αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 1.298 κ.εκ., διαθέτει σύστημα μετάδοσης με άξονα χαμηλής συντήρησης και ιδιαίτερα ομαλή απόδοση, για άκοπη οδήγηση. Η ρύθμιση του ανεμοθώρακα, του τιμονιού και της σέλας, σε συνδυασμό με τα θερμαινόμενα γκριπ και το ρεζερβουάρ των 25 λίτρων, κάνουν την κάλυψη τεράστιων αποστάσεων μία εύκολη υπόθεση.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Η τιμή της εντυπωσιακής Yamaha FJR1300A είναι τα 15.700 ευρώ.

FZ1/ABS
Η FZ1 δημιουργήθηκε για το δρόμο και χρησιμοποιεί στιβαρό πλαίσιο ενώ ο supersport κινητήρας των 998 κ.εκ. που διαθέτει παρέχει μεγάλη ισχύ στις μεσαίες στροφές. Η αναθεωρημένη χαρτογράφηση της ECU έχει αναθεωρηθεί για τη βελτίωση της απόκρισης του γκαζιού στο χαμηλό έως μέσο εύρος στροφών.
Ο σκελετός από χυτό αλουμίνιο σε συνδυασμό με το μεγάλο τιμόνι βοηθούν τον αναβάτη να κόβει στις στροφές σαν μοτοσυκλέτα supersport, διασφαλίζοντάς τέλειο χειρισμό, ενώ οι επιδόσεις είναι σε κάθε περίπτωση σε θέση να εντυπωσιάσουν, όπως άλλωστε και η εμφάνιση της. Η FZ1 διατίθεται και σε έκδοση ABS για το απόλυτα ασφαλές φρενάρισμα.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Η FZ1 κοστίζει 10.490 ευρώ ενώ η έκδοση με το ABS 11.490 ευρώ.

FZ1 Fazer/ABS
Το γκάζι του τετρακύλινδρου εν σειρά supersport κινητήρα των 998 κ.εκ. που βρίσκεται στο εσωτερικό του πλαισίου αλουμινίου προσδίδει «άγριες» επιδόσεις στις μεσαίες στροφές και άριστη ευελιξία στην καθημερινή χρήση. Και εδώ η αναθεωρημένη χαρτογράφηση της ECU προσφέρει βελτίωση στην απόκριση του γκαζιού, στο χαμηλό έως μέσο εύρος στροφών.
Με εξελιγμένο σκελετό και μικρές διαστάσεις, έχει μια από τις ισχυρότερες παρουσίες από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο στην κατηγορία. Το φαίρινγκ είναι ικανό να προστατέψει από τις καιρικές συνθήκες, ενώ η αυξημένη αεροδυναμική κάνει τις διαδρομές διασκέδαση τόσο στην πόλη όσο και την εξοχή. Ακόμη, διατίθεται προαιρετικά ολόσωμο φαίρινγκ για ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη αλλά και βαλίτσες με μεγάλους χώρους αποθήκευσης.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Η FZ1 Fazer κοστίζει από 10.990 ευρώ, ενώ η έκδοση με το ABS έχει 11.990 ευρώ.

YZF-R1
Η πρωτοποριακή σχεδίαση του 4-κύλινδρου κινητήρα των 998 κ.εκ. της YZF-R1 με τον ασύμμετρο στρόφαλο και τα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα γκάζι και εισαγωγή, προσφέρει τεράστια δύναμη και μάλιστα άμεσα ελεγχόμενη. Έτσι έχουμε ένα σύνολο με μέγιστη δυνατή διατήρηση ελέγχου, δίνοντας στον οδηγό την αίσθηση ότι το γκριπ του γκαζιού είναι απευθείας συνδεδεμένο με το πίσω ελαστικό. Η αίσθηση αλλά και το επίπεδα θορύβου του νέου κινητήρα είναι πιο ομαλά από ποτέ, ενώ η εξάτμιση κυριολεκτικά βρυχάται σε ρυθμούς MotoGP.
Με απόδοση 182 ίππους στις 12.500 σ.α.λ. και με ροπή της τάξεως των 115,5 Nm στις 10.000 σ.α.λ. αυτός ο κινητήρας που κατασκευάστηκε στα πρότυπα των αγωνιστικών μοντέλων του MotoGP, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο πιο προηγμένος τεχνολογικά που έχει «φορεθεί» σε supersport της Yamaha. Εκτοξεύοντας στα ύψη την αίσθηση και το χειρισμό, η νέα R1 αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό, χάρη στο ολοκαίνουριο πλαίσιο Deltabox, προσφέροντας την ιδανική ισορροπία ακαμψίας - ελεγχόμενης ελαστικότητας.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Η τιμή της YZF-R1 ξεκινά από τα 12.590 ευρώ.

ΧΤ660R/X
Το σκληρό περιβάλλον της πόλης χρειάζεται και μια αντίστοιχα σκληρή αλλά και οικονομική στη συντήρησή της μοτοσυκλέτα. Αυτή η έκδοση δρόμου της οικογένειας XT, που έγινε διάσημη από τις επιδόσεις της στον αγώνα της ερήμου Παρίσι-Ντακάρ, έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για την «επιβίωση» στο σκληρό αυτό περιβάλλον. Γεμάτη τεχνολογία Supermotard, η XT660X ζωντανεύει από την νευρώδη ιπποδύναμη του μονοκύλινδρου υγρόψυκτου κινητήρα, που διαθέτει ψεκασμό καυσίμου και ένα «σφιχτό» πλαίσιο για άψογη πρόσφυση και κράτημα.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Η τιμή των ΧΤ660R/Χ ξεκινά από τα 6.995 ευρώ.

WR125R/X
Η WR125X έχει την ικανότητα να γίνεται εύκολα και γρήγορα άνετη, ακόμη και για νέους αναβάτες, ενώ για τους λιγότερο ψηλούς αναβάτες, διατίθεται προεραιτικά ΚΙΤ χαμηλώματος της σέλας. Με τη σχεδίασή της, που έχει τις διαστάσεις της Supermoto, εύκολα περνά για μοτοσυκλέτα μεγαλύτερου κυβισμού.
Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εκεί, αφού η απόκριση του 4βάλβιδου, τετράχρονου, υγρόψυκτου, μονοκύλινδρου κινητήρα με ψεκασμό καυσίμου, και 1ΕΕΚ, είναι περισσότερο από άμεση. Το εμπρός πιρούνι των 41 χιλ. και η ανάρτηση Monocross με μοχλικό συνδυάζονται με ένα σπορ ελαστικό 140 χιλ. πίσω, και προσφέρουν πολύ καλό κράτημα, ενώ οι εμπρός και πίσω τροχοί των 17 ιντσών φρενάρουν τέλεια με ένα δισκόφρενο 298 χιλ. εμπρός και ένα 220 χιλ. πίσω.
Τιμές-Χρηματοδοτικά
Το WR125R/X κοστίζουν 3.500 ευρώ.

Δείτε περισσότερα για τα μοντέλα:
Ποια προσφορά ισχύει;
Δίκτυο συνεργατών:
Θέλετε κάτι ακόμη;

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ