net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η επιθετική εμφάνιση του Wolf τραβά σα μαγνήτης τα βλέμματα. Τα πλαϊνά πλαστικά προσθέτουν πόντους και όγκο και το κάνουν να δείχνει μεγαλύτερο.

Η ευχάριστη συμπεριφορά του Wolf θα κάνει την εμφάνισή της και σε δρόμο με στροφές και θα επιτρέψει στον αναβάτη να κινηθεί με σβέλτο ρυθμό.

Μέσα στην κίνηση, το καλό κόψιμο του τιμονιού και η έλλειψη αίσθησης βάρους επιτρέπουν στο Wolf να ελιχθεί με μεγάλη ευχέρεια.

Η τετραπίστονη ακτινικά τοποθετημένη δαγκάνα, πέρα από εμφάνιση, προσφέρει αίσθηση και δύναμη. Δεν τρομάζει τον αρχάριο και επιτρέπει τα παιχνίδια.

Η μεγάλη ψηφιακή οθόνη, πέραν των απαραιτήτων, περιλαμβάνει και ενδείξεις τάσης μπαταρίας και μέγιστης ταχύτητας. Απουσιάζει ο δείκτης θερμοκρασίας.

Το Wolf έχει τη δύναμη για να "κάψει λάστιχο", αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, πως εκτός από χρηστικό, είναι και fun.

Δοκιμή: SYM Wolf SB 250i

Το μεγαλύτερο μέλος της αγέλης της SYM βρίσκεται πλέον κοντά μας έτοιμο να διεκδικήσει τη δική του περιοχή στους δρόμους της πόλης, με ξεχωριστή εμφάνιση, και ζωηρό μοτέρ.

 
Κάθε φορά που σκέφτομαι τη SYM, το μυαλό μου πηγαίνει αυτόματα στα scooter της εταιρείας. Κάθε φορά, επίσης, που βάζω τις λέξεις SYM και μοτοσικλέτα στην ίδια πρόταση νιώθω πως κάτι δεν κολλάει. Το τελευταίο μάλλον πρέπει να το συνηθίσω από εδώ και πέρα και μάλιστα γρήγορα. Ο λόγος φυσικά βρίσκεται στη νέα σειρά Wolf, για το παγκόσμιο κοινό, με την οποία η Ταϊβανέζικη εταιρεία δείχνει ότι ήρθε για να μείνει.Αφού εδραίωσε τη φήμη της ως ένας σοβαρός κατασκευαστής scooter (και ATV) η SYM μπαίνει σιγά-σιγά και στο παιχνίδι των μοτοσικλετών. Στη χώρα μας, τα μοντέλα της εταιρείας έχουν βρει ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό που τα προτιμά για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους, η οποία συνδυάζεται και με πολύ καλή σχέση τιμής/αξίας. Το γεγονός ότι, η SYM βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στην ελληνική αγορά, τα τελευταία χρόνια, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και απλά επαληθεύει τα παραπάνω. Ξεκινώντας από τα 125 και προχωρώντας στα 250 κ.εκ. η SYM κινείται με αργά και αποφασιστικά βήματα στον κόσμο της μοτοσικλέτας θέλοντας να εδραιωθεί και σε αυτή την κατηγορία των δικύκλων ως ένας κατασκευαστής που δεν παράγει απλά για τα νούμερα, αλλά διαθέτει άκρως ανταγωνιστικά προϊόντα που μπορούν να κερδίσουν την εκτίμηση του κοινού βασιζόμενα στα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. Το νέο Wolf 250i είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό και καλό θα ήταν να ρίξετε μία πολύ προσεκτική ματιά στη δοκιμή που ακολουθεί, προτού προβείτε στα όποια συμπεράσματα.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ