Δεν είναι γεννημένο για την πίστα, όμως του αρέσει να διασκεδάζει. Είναι τόσο ευκολοδήγητο που τον πραγματικό του εαυτό θα τον δείξει στις αστικές μετακινήσεις.

Μπορεί οι επιδόσεις του κινητήρα των 124 κ. εκ. να είναι περιορισμένες, όμως η αξιοπιστία του υπόσχεται πολλά χρόνια διασκέδασης.

Suzuki DR 125 SM

Ένα όμορφο σύνολο με supermotard προσδιορισμό, με δυναμική εμφάνιση και πλούσιες λεπτομέρειες. Η ομαλή απόδοση του μονοκύλινδρου των 124 κυβικών εκατοστών θα προσφέρει άνετες και οικονομικές βόλτες. Το DR 125SM σχεδιάστηκε για την διασκέδαση και την προετοιμασία ενός νέου οδηγού, αποτελώντας επίσης την λύση που αποζητά ο εμπειρότερος αναβάτης για τις καθημερινές του μετακινήσεις. Μία μοτοσικλέτα που δείχνει όμορφη παρκαρισμένη αλλά και εν κινήσει, και στα 2.895 ευρώ είναι ένα από τα οικονομικότερα μοντέλα της κατηγορίας.

Καλώς ορίσατε στο χώρο της μοτοσικλέτας! Το DR 125SM, είναι μία από τις ιδανικότερες επιλογές για τους νέους οδηγούς που θέλουν το συντομότερο δυνατό να έρθουν σε επαφή με το χειρισμό και τις διαστάσεις μιας μεγάλης μοτοσικλέτας. Είτε για να το κρατήσουν για πάντα σαν παιχνίδι και εργαλείο πόλης, είτε για να προχωρήσουν αργότερα στην απόκτηση μιας μοτοσικλέτας περισσότερων κυβικών έχοντας μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα 125άρια του ανταγωνισμού στην κατηγορία, είναι ένα από τα πιο στιβαρά και καλοστημένα δίκυκλα που κυκλοφορούν στην αγορά. Οι επιδόσεις του δεν θα συναρπάσουν, όμως αυτό είναι κάτι που γνωρίζει εξ αρχής όποιος επιλέγει μοτοσικλέτα σε αυτά τα κυβικά. Αυτό που θα προσφέρει όμως, είναι άπειρα χιλιόμετρα παιχνιδιού και μετακίνησης μέσα στην πόλη με άνεση και πάνω απ΄ όλα ασφάλεια.

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Α/Ψ
Χωρητικότητα: 124 κ.εκ.
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 11/9.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 1/7.500
Βάρος: 130 κιλά
Τιμή: 2.895 ευρώ

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ