Η Moto Guzzi έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία του California 1400 και, συγκεκριμένα, της έκδοσης Touring.

Επίσημα το Moto Guzzi California 1400

Μία ακόμη επίσημη φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητας, λίγο πριν η EICMA του Μιλάνου ανοίξει τις πύλες της. Πρόκειται για το Moto Guzzi California 1400, το ολοκαίνουργιο cruiser της ιταλικής εταιρείας.

 

Ανάμεσα, λοιπόν, στις κατασκοπικές φωτογραφίες που είδαμε πριν μερικές ημέρες και την επίσημη παρουσίασή του μοντέλου που περιμένουμε σε μερικές ώρες παρεμβάλλεται η πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου California.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για την εικονιζόμενη έκδοση Touring, η οποία διαθέτει, μεταξύ άλλων, βαλίτσες και μεγάλη ζελατίνα. Η άλλη έκδοση ονομάζεται Custom και ποντάρει περισσότερο στη… γυμνή ομορφιά του μοντέλου.

Εκτός του ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, για το California 1400 γνωρίζουμε ότι θα διαθέτει v-twin κινητήρα 1.380 κ.εκ. και τελική μετάδοση με άξονα. Ο κινητήρας θα αποδίδει 96 ίππους στις 6.500 σ.α.λ. και 12,2 kgm ροπής, μόλις στις 2.750 σ.α.λ.. Στον εξοπλισμό του θα ξεχωρίζουν το ride-by-wire γκάζι και το cruise control.

Περισσότερα θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου Moto Guzzi California 1400. 

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ