Mια φτερωτή μετατρέπει την κινητική ενέργεια της μοτοσυκλέτας σε ηλεκτρική.

Το CB4 Interceptor δείχνει το μέλλον των ρετρό.

«Τotal black» χρωματική επιλογή

Η εξάτμιση βρίσκεται κάτω απο τη σέλα.

CB4 Interceptor

Το πρωτότυπο CB4 Interceptor, που παρουσιάστηκε στην έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου χαρίζει φουτουριστική διάσταση στην οικογένεια της Honda.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το περίπτερο της Honda στη φετινή EICMA περιλαμβάνει ένα χώρο με την ονομασία Design Studio, στον οποίο παρουσιάζονται οι σχεδιαστικές μελέτες του Κέντρου Έρευνας & Εξέλιξης της Honda στη Ρώμη.

Το φετινό έκθεμα είναι το CB4 Interceptor και είναι το αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης έρευνας γύρω από τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Neo Sports Café», που είδε το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στην EICMA του 2015 με το πρωτότυπο CB4 Concept. Το νέο πρωτότυπο έρχεται να προσδώσει έναν πιο σπορ χαρακτήρα στο αρχικό CB4, δημιουργώντας μία νέα προοπτική στον κόσμο των Cafe Racers, στον οποίο ανήκει η συγκεκριμένη γκάμα πρωτότυπων μοντέλων.

Η χρωματική «total black» επιλογή συνδυάζει κομψότητα με σπορ χαρακτήρα, και καταφέρνει να κρύψει επιμελώς την τελευταία τεχνολογία με την οποία είναι εφοπλισμένη η μοτοσυκλέτα. Στο εμπρός τμήμα έχει ενσωματωθεί μια φτερωτή, η οποία μετατρέπει την κινητική ενέργεια της μοτοσυκλέτας σε ηλεκτρική, τροφοδοτώντας την οθόνη αφής που βρίσκεται στο ρεζερβουάρ. Η οθόνη εξασφαλίζει συνεχή συνδεσιμότητα, επιτρέποντας τον αναβάτη να βρίσκει το δρόμο μέσα από ψηφιακούς χάρτες, να κάνει κλήσεις έκτακτης ανάγκης ή απλά να συνδέει το κινητό του.