CFLITE: Νέα θυγατρική για την CFMOTO

CFLITE: Νέα θυγατρική για την CFMOTO

- Υπο-εταιρεία αφοσιωμένη στο νεανικό κοινό.
- Πιθανώς θα επικεντρωθεί σε Α1 μοντέλα ή/και σε ηλεκτρικά.
- Δεν υπάρχουν πληροφορίες προς το παρόν, παρά μόνο η ανακοίνωση της δημιουργίας της.

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Facebook, η CFMOTO αναφέρθηκε στη δημιουργία της CFLITE, μιας θυγατρικής εταιρείας της ίδιας που θα "προσπαθήσει να προσεγγίσει το νεανικό κοινό παγκοσμίως". 
To όνομα LITE, μαζί με την έμφαση που δίνεται στην ανακοίνωση στο νεανικό κοινό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η CFLITE θα ασχοληθεί με entry level μοντέλα, με στόχο το κοινό κάτω των 30 ετών. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα. Προσιτά, φιλικά προς τον χρήστη μοντέλα.
Επίσης, με το μότο της εταιρείας να είναι το hashtag Powering Your Life, δεν γίνεται να μην σκεφτούμε το ενδεχόμενο η CFLITE να αναλάβει το κομμάτι της ηλεκτροκίνησης, κάτι που η CFMOTO έχει μόνο "επιδερμικά" ακουμπήσει με μικρά Motocross ηλεκτρικά για παιδιά. 
¶λλωστε, η διεθνής γκάμα της CFMOTO περιλαμβάνει πολλά μοντέλα A2, ακόμα και ένα Scooter. Βέβαια μπορεί η CFLITE να επικεντρωθεί και σε μοντέλα με θερμικούς κινητήρες 125cc για να καλύψει την κατηγορία A1, όπου η "μαμά εταιρεία" είναι κάπως κενή. 
Υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε για πάντα, όμως η πραγματικότητα είναι ότι η CFLITE ξεκίνησε επίσημα τη ζωή της και πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερα στοιχεία και για τα μοντέλα της και για την πιθανότητα έλευσής τους στη χώρα μας.