net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Aνετη η σέλα για τον οδηγό αλλά όχι για τον συνοδηγό, που ιδανικά θα συνταξιδέψει με το Z800 σε μικρές αποστάσεις εντός πόλης.

Πλήρως ψηφιακό το πεδίο και με σχεδίαση που ταιριάζει στο Z800. Δεν λείπει κάτι από ενδείξεις, απλά θα θέλαμε λίγο μεγαλύτερο κοντράστ για να διαβάζονται εύκολα με κόντρα ήλιο.

Σχεδίαση – ποιότητα κατασκευής

Σχεδιαστικά ακολουθούνται οι γνωστές και άμεσα διακριτές γραμμές της σειράς, έχοντας όμως προστεθεί σε αυτές έξτρα δυναμισμός, συγκριτικά με τις προηγούμενες εκδόσεις. Περισσότερες αιχμές, και πολύπλευρα γωνιώδη σχήματα, σε συνδυασμό με όμορφα γραφικά, δημιουργούν μια αρκετά sport και «αγριεμένη» εικόνα με συγκεκριμένη, ξεχωριστή ταυτότητα στην κλάση αυτή. Εντυπωσιακή η ποιότητα κατασκευής, η οποία βάζει τα γυαλιά σε μοτοσικλέτες μεγαλύτερου κυβισμού και διπλάσιας τιμής. Το Z800 είναι καλοφτιαγμένο και αυτό φαίνεται: μέταλλα, πλαστικά, βαφή και συναρμογή, βρίσκονται στα τυπικά ιαπωνικά επίπεδα, τα οποία –δυστυχώς- δεν αποτελούν πλέον τον κανόνα στα δίτροχα προϊόντα του ανατέλλοντος ηλίου…
 

 
  • ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ.ΣΤΑ ΓΥΜΝΑ STREET ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ Ο ΑΕΡΑΣ ΣΕ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 130 KM/H KAI ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ.ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ 240 KM/H ME ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ GENESIS 1000 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΑ 140KM/H ΜΕ ΤΟ VERSYS 650 ΝΟΙΩΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ.

      1
  • A.X.

    Από τεχνικής πλευράς ένα κλασσικά σωστό Kawa. Καλύτερα όμως να έμενε στα 750 για λόγους σεβασμού της παράδοσης. 50cc και λίγα άλογα παραπάνω δεν τα χρειάζεται στα αλήθεια κανείς, ένα Ζ 750 όμως είναι αξία ανεκτίμητη!

     

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ