net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια σχετικά άνετη μοτοσυκλέτα για την κατηγορία της, με την εργονομία της να εξασφαλίζει απολαυστική οδήγηση.

Εργονομία – Χώροι

Προφανώς η άνεση δεν βρίσκεται σε touring ή GT Scooter επίπεδα αλλά το θετικό είναι πως για την κατηγορία της η μοτοσικλέτα τα καταφέρνει πολύ καλά! Θα περίμενε κανείς, αντικρύζοντας την σέλα και γενικά το «αθλητικό» παρουσιαστικό, πως το Z800 θα αποδεικνυόταν άβολο αλλά τα πράγματα –ευτυχώς-  δεν είναι έτσι. Τηρουμένων των αναλογιών, η μοτοσικλέτα είναι πολύ άνετη για τον οδηγό, ο οποίος δεν θα προβληματιστεί ακόμη και σε πολύωρη παραμονη στην σέλα της. Eνώ το Z800 υϊοθετεί ένα extreme παρουσιαστικό, η θέση οδήγησης συμπλέει περισσότερο με τα allround πρότυπα και δεν υποβάλει τα άκρα σε υπερεκτάσεις ή τις αρθρώσεις σε… στραμπουλήγματα. Για τον συνεπιβάτη βέβαια  τα πράγματα δεν είναι το ίδιο ρόδινα, αφού  κάθεται ψηλά, σε ένα μικρό και κατηφορικό σελάκι. Τα μαρσπιέ του που είναι τοποθετημένα σε καλή θέση και οι «χωνευτές» στην ουρά χειρολαβές -που προσφέρουν καλή στήριξη,  σώζουν κάπως την κατάσταση αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανάγουν το Z800 σε βασιλιά της άνεσης για δύο…  

 
  • ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ.ΣΤΑ ΓΥΜΝΑ STREET ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ Ο ΑΕΡΑΣ ΣΕ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 130 KM/H KAI ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ.ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ 240 KM/H ME ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ GENESIS 1000 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΑ 140KM/H ΜΕ ΤΟ VERSYS 650 ΝΟΙΩΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ.

      1
  • A.X.

    Από τεχνικής πλευράς ένα κλασσικά σωστό Kawa. Καλύτερα όμως να έμενε στα 750 για λόγους σεβασμού της παράδοσης. 50cc και λίγα άλογα παραπάνω δεν τα χρειάζεται στα αλήθεια κανείς, ένα Ζ 750 όμως είναι αξία ανεκτίμητη!

     

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ