net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Λεπτή, σπορτίφ και ελκυστική σιλουέτα. Σε πιο διαχρονικές γραμμές το SV650 σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνισμό του.

Λεπτή, σπορτίφ και ελκυστική σιλουέτα. Σε πιο διαχρονικές γραμμές το SV650 σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνισμό του.

Σχεδίαση-Ποιότητα: 'Αψογο

Μιλήσαμε για την επιστροφή του SV650 στις ρίζες και αυτό είναι εμφανές στη σχεδίαση της μοτοσικλέτας. Το νέο βρίσκεται κοντά στο πρώτο μοντέλο της σειράς με το στρογγυλό φανάρι με το διάφανο κρύσταλλο και το ατσάλινο πλέον πλαίσιο χωροδικτύωμα –έναντι του original αλουμινένιου- να κυριαρχούν στη σχεδίαση. Λεπτή μαζεμένη και λιτή σιλουέτα, όπως άλλωστε πρέπει να είναι ένα γυμνό V2, με διαχρονικές αλλά και σύγχρονες λεπτομέρειες,  όπως η ψηφιακή LCD οθόνη. 


Όμορφη και μαζεμένη είναι και η ουρά με το διπλό πίσω LED στοπ να θυμίζει σε σχήμα εκείνο του GSX-R, ενώ το καλοσχηματισμένο τελικό χτυπάει πολύ όμορφα στο μάτι χάρη και στις μαζεμένες του διαστάσεις. Θα θέλαμε να δούμε βέβαια ένα ανεστραμμένο πιρούνι στη θέση του συμβατικού, κάτι που θα έδινε έξτρα πόντους στην εμφάνιση, αλλά σε αυτή την τιμή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ποιοτικά το SV650 καταφέρνει να ξεχωρίζει, και από τον ανταγωνισμό, καθώς αποτελεί γνήσιο Made in Japan “προϊόν ”. 

Έτσι κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις με την άψογη βαφή των πλαστικών και μεταλλικών του επιφανειών και φυσικά με τα αντίστοιχα υψηλά επίπεδα συναρμογής και συναρμολόγησής του. Να σημειωθεί, τέλος, ότι τo νέο SV650 μπορεί να αποκτήσει ένα πιο ξεχωριστό ύφος, εφόσον το επιθυμεί ο αναβάτης του χάρη στη σειρά αξεσουάρ που εξελίσσει η Suzuki, τα οποία θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας προς το τέλος του έτους.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ