net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Monster ταυτότητα είναι παρούσα και "βροντερή", στο 821.

Οι αιχμηρές γραμμές σχεδίασης χαρακτηρίζουν το πιο μοντέρνο ΜΤ-09.

Εμφάνιση-στυλ

Δύο μοτοσυκλέτες που προορίζονται να σας κλέψουν την καρδιά στην άσφαλτο πρέπει οπωσδήποτε να σας κάνουν ισχυρή εντύπωση, από την πρώτη στιγμή κιόλας. Τόσο το Monster όσο και το MT-09 έχουν πολλά δυνατά στοιχεία στον τομέα αυτό.

Το 821 τιμά την ταυτότητα και την κληρονομιά του στο έπακρο. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς, ότι το Monster ήταν η πρώτη γυμνή roadster μοτοσυκλέτα της ιστορίας, ενώ καθιερώθηκε στο μυαλό των αναβατών με το στρογγυλό του φανάρι, τις καμπύλες στην σχεδίαση και τον «αθλητικό» αέρα που απέπνεε. Το σημερινό 821 είναι για μια μοτοσυκλέτα που εντυπωσιάζει με τον δυναμισμό της εμφάνισής του, φέροντας για άλλη μια φορά τα στοιχεία ταυτότητάς του όπως το κυκλικό φανάρι και την γενικότερα καμπυλόγραμμη σχεδίαση, με μοντέρνες όμως πινελιές.

Από την άλλη, η ΜΤ-09 παρουσιάζει μια σαφώς πιο μοντέρνα ταυτότητα σχεδίασης. Σε αντίθεση με τις καμπύλες του 821, στο MT-09 κυριαρχούν οι αιχμές, ενώ ο τρικύλινδρος κινητήρας είναι εμφανέστατος και σε πρώτο πλάνο, σε αντίθεση με αυτόν του 821 που...κρύβεται λίγο. Αν σας αρέσουν οι περισσότερο σύγχρονες γραμμές, τότε το ΜΤ-09 θα σας κερδίσει. 
 

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ