net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επικράτηση για το Yamaha MT-09, το οποίο κερδίζει χάρη στην ομοιογένεια και την εξαιρετική τιμή του.

Το Monster 821 θα εκτιμηθεί πολύ από περισσότερο απαιτητικούς αναβάτες και λάτρεις της σπορ οδήγησης χωρίς συμβιβασμούς.

Η άποψή μας

Οι δύο μοτοσυκλέτες με την έντονη προσωπικότητα προορίζονται να ικανοποιήσουν μια μεγάλη μερίδα αναβατών και να ανταποκριθούν σε πολλές χρήσεις εξίσου καλά. Ποιο λοιπόν κερδίζει την σύγκριση; Λαμβάνοντας υπόψιν και την τιμή απόκτησης τους, το Yamaha MT-09 είναι αυτό που ξεχωρίζει. Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα που τα δίνει σχεδόν όλα: εθιστικό κινητήρα, πολύ καλό επίπεδο στησίματος και περιφερειακών, ευρύ πεδίο χρήσης και πραγματικά άπαιχτη τιμή εδώ και 3 χρόνια. Συνεπώς, είναι και αυτό που κερδίζει το συγκριτικό.

Ωστόσο, για πιο «σκληροπυρηνικούς» αναβάτες που επιθυμούν απλά κορυφαίο στήσιμο, κινητήρα με μοναδικό χαρακτήρα και «ιστορία» και αναμφισβήτητο prestige, το Monster 821 είναι η κατάλληλη επιλογή. Παρά το γεγονός ότι στοιχίζει σημαντικά περισσότερο από το Yamaha MT-09, η ιταλική μοτοσυκλέτα ξεχωρίζει στον τομέα της συμπεριφοράς στο δρόμο σε σπορ συνθήκες και θα ικανοποιήσει περισσότερο όσους αποζητούν κυρίως αυτό. Η επιλογή είναι δική σας!   
 

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ