Έρχεται νέo MV Agusta Turismo Veloce

Ανανέωση σε μεγάλο βαθμό φαίνεται ότι ετοιμάζεται για το street adventure μοντέλο της MV Agusta. Δείτε περισσότερα…

Ο Giovanni Cαstiglioni φαίνεται ότι συνεχίζει τις «εργασίες» στην MV Agusta, καθώς ανακοινώνει περισσότερες πληροφορίες  για νέα μοντέλα της  εταιρείας. Αυτή την φορά, αναφέρεται στο Turismo Veloce, το οποίο είναι ένα street adventure μοντέλο στα 800 κυβικά, μιλώντας για μεγάλη  ανανέωση και σύντομα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Cαstiglioni είπε ότι η επόμενη Turismo Veloce θα έχει ένα «καινοτόμο σύστημα συμπλέκτη» χωρίς να αποκαλύψει κάτι παραπάνω. Τι μπορεί  να είναι; Σύμφωνα  με πληροφορίες που έχουν Βρετανοί δημοσιογράφοι, μιλάμε για έναν αυτόματο συμπλέκτη, που όμως θα διατηρεί την… μανέτα του! Το σύστημα δηλαδή, θα απαλλάσσει τον αναβάτη από την αγγαρεία του «σταμάτα-ξεκίνα» στην πόλη, αλλά θα επιτρέπει τον έλεγχο εμπλοκής του συμπλέκτη, στοιχείο που σίγουρα θα αρέσει στους πιο έμπειρους.

Ακόμα, το νέο μοντέλο αναμένεται ότι θα  φέρει ανανεωμένο σύστημα ABS,  το οποίο θα είναι τύπου cornering και θα  συμπεριλαμβάνει έλεγχο ανύψωσης πίσω τροχού. Στα όργανα, οι πληροφορίες μιλούν για εισαγωγή συστήματος πλοήγησης, στην TFT οθόνη της μοτοσυκλέτας. Τέλος, πιο ισχυρός αναμένεται να είναι ο κινητήρας, κοντά στους 125 ίππους, από τους 110 τους οποίους αποδίδει. Τι θα γίνει όμως; Μένει μόνο να περιμένουμε…