Γιατί οι μοτοσικλετιστές επιλέγουν ANORAK;

Γιατί οι μοτοσικλετιστές επιλέγουν ANORAK;

Δεν είναι τυχαίο ότι η ANORAK αποτελεί την πρώτη επιλογή των οδηγών για την αδιάβροχη προστασία τους. Δείτε γιατί την επιλέγουν.

Όταν οι καιρικές συνθήκες είναι απρόβλεπτες, η ασφάλεια και η άνεση στον δρόμο γίνονται προτεραιότητα για κάθε μοτοσικλετιστή. Η ANORAK Hellas, με σχεδόν μισό αιώνα εμπειρίας στην κατασκευή εξειδικευμένου αδιάβροχου ρουχισμού, αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή για τους αναβάτες που αναζητούν απόλυτη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την εργονομία.

Η εταιρεία συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με την ποιότητα της Ελληνικής παραγωγής. Τα αδιάβροχα της ANORAK κατασκευάζονται εξ` ολοκλήρου στην Ελλάδα από το 1975, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο το επίπεδο ποιότητας υψηλό και υποστηρίζοντας ταυτόχρονα την εγχώρια οικονομία. Από το πρώτο της brand, την ξακουστή Anorel, μέχρι και σήμερα με την ομώνυμη σειρά AnorakWeatherProtection® προτεραιότητα της εταιρείας ήταν και παραμένει να εξασφαλίζει ότι κάθε κομμάτι ρουχισμού που παράγει πληροί τα υψηλότερα πρότυπα προστασίας και ανθεκτικότητας, σε συνθήκες που κυμαίνονται από καταρρακτώδη βροχή έως θερμοκρασίες έως και -20°C.

Αυτό που επίσης ξεχωρίζει την ANORAK είναι η εξειδίκευσή της στον αδιάβροχο ρουχισμό ειδικά σχεδιασμένο για μοτοσικλετιστές. Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής αντοχής και μοναδικό εργονομικό σχεδιασμό, κάθε ρούχο είναι απόλυτα αδιάβροχο και αντιανεμικό, εξασφαλίζοντας ότι ο αναβάτης παραμένει στεγνός χωρίς να θυσιάζει την οδηγική του άνεση. Οι ειδικά θερμοκολημμένες ραφές εξασφαλίζουν την πλήρη αδιαβροχία ακόμα και σε συνθήκες πολύωρης καταρρακτώδους βροχόπτωσης, ενώ οι προσθήκες, όπως τα ανακλαστικά στοιχεία στους καρπούς και τα πόδια, κάνουν τη διαφορά σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι τα τελευταία χρόνια η παραγωγική δύναμη της ANORAK επεκτάθηκε και στον υπερυψηλών απαιτήσεων τομέα του αλεξίσφαιρου ρουχισμού. Με τη σειρά Anorak Harm Protection® η εταιρεία έχει λάβει διεθνή αναγνώριση και πιστοποιήσεις ασφαλείας από τους πλέον διαπιστευμένους οργανισμούς, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την απόλυτη δέσμευσή της στην ασφάλεια και την ποιότητα.

Η ANORAK Hellas δεν είναι απλώς μια εταιρεία παραγωγής προστατευτικού ρουχισμού. Είναι μια εταιρεία που εξασφαλίζει την αδιάβροχη προστασία και την άνεση του αναβάτη κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μάθετε περισσότερα >>>
ANORAK
Αχαρνών 372-374, 11145, Αθήνα