Η  KTM γιορτάζει  30 χρόνια Duke με μια ειδική εκδήλωση

Η KTM γιορτάζει 30 χρόνια Duke με μια ειδική εκδήλωση

Από τον πρώτο Δούκα το 1994 έως τον πιο πρόσφατο
Η μεγάλη έκθεση στις 12 Οκτωβρίου στο KTM Motohall στο Mattighofen
Ένα KTM 1390 Super Duke R θα κρέμεται από την οροφή και ένα KTM 990 Duke θα σε περιμένει για σούζα
Η ΚΤΜ θα κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά σε αυτή την εκδήλωση

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Από τον πρώτο Δούκα το 1994 έως τον πιο πρόσφατο

Το 1994 ήταν η χρονιά, που λανσαρίστηκε ο πρώτος Δούκας, το Duke 620.  Aπό τότε μέχρι τώρα το δημοφιλές μοντέλο έχει περάσει από πολλές γενιές και έχει επεκταθεί από μοντέλα των 125 μέχρι μοντέλα των 1.301κ.εκ. Φέτος η KTM γιορτάζει τα 30 χρόνια Duke  με τον πιο εμφατικό τρόπο. Το νέο Superduke 1390 έχει πάρει τη θέση του παλαιότερου 1290, το οποίο έκανε την εμφάνισή του νωρίτερα το  2014  και πέρασε 3 γενιές στην κορυφή των γυμνών της Αυστριακής εταιρείας. Ο νέος υπερδούκας έρχεται πλέον με χωρητικότητα 1350κ.εκ. και 190 ίππους, όντας το δυνατότερο δικύλινδρο naked παραγωγής.
 

Η μεγάλη έκθεση στις 12 Οκτωβρίου στο KTM Motohall στο Mattighofen

Σύντομα λοιπόν θα γιορτάσουμε 30 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκε η σειρά που έκανε γνωστή την ΚΤΜ και στην άσφαλτο . Αυτή η επέτειος αξίζει φυσικά να γιορταστεί κατάλληλα. Μετά από μια μεγάλη εκδήλωση το καλοκαίρι στο Salzburgring , μια μεγάλη ειδική έκθεση θα ανοίξει στις 12 Οκτωβρίου στο KTM Motohall στο Mattighofen.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ένα KTM 1390 Super Duke R θα κρέμεται από την οροφή και ένα KTM 990 Duke θα σε περιμένει για σούζα

Το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσουν  οι επισκέπτες, μπαίνοντας στην έκθεση είναι μια KTM 1390 Super Duke R. Η μοτοσυκλέτα θα κρέμεται από την οροφή του μουσείου σε μια εντυπωσιακή εγκατάσταση. Στην εν λόγω έκθεση, 15 εξαιρετικές μοτοσυκλέτες με έναν και δύο κυλίνδρους, είναι εκεί για να υπενθυμίσουν  την ιστορία της ανάπτυξης του Duke και την ιστορία των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από αυτό. Ένα άλλο μοναδικό στοιχείο είναι το μαύρο κοντέινερ που βρίσκεται στην έκθεση. Μέσα στο container  βρίσκεται μια KTM 990 Duke σε θέση σούζας παρακαλώ!!! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανέβεις,  να διαλέξεις το φόντο που σου ταιριάζει  και να  ποζάρεις  για μια αναμνηστική φωτογραφία .
 

Η ΚΤΜ θα κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά σε αυτή την εκδήλωση

 Ένα μεγάλο πρόγραμμα έχει επίσης οργανωθεί για αυτή την ημέρα. Δεν θα έλλειπαν από τη γιορτή της KTM οι επιδείξεις ικανοτήτων των αναβατών της σειράς των DUKE  αλλά και τεχνική συζήτηση με τον Rok Bagoroš, καθώς και συνέντευξη με τον πρωτοστάτη του Duke τον  Wolfgang Felber (Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας Road Racing στην KTM Racing GmbH).  Επίσης, θα υπάρχουν και προγράμματα για παιδιά στο Innovation Lab, όπως καθοδηγούμενες δοκιμαστικές βόλτες, πληροφορίες και εκθεσιακά περίπτερα, καθώς και ένα food truck μπροστά από το μουσείο με σκοπό να γίνει η ημέρα μια οικογενειακή εκδήλωση και να περάσουν όλοι καλά. Όλες οι πληροφορίες για την εκδήλωση, την ειδική έκθεση, τις ώρες λειτουργίας και τις τιμές εισόδου μπορούν να βρεθούν στο www.ktm-motohall.com.