Horwin SK3

Horwin SK3

Horwin SK3

Horwin SK3

Ουρά Horwin SK3

Ουρά Horwin SK3

Horwin EK1

Horwin EK1

Horwin EK1

Horwin EK1

Ουρά Horwin EK1

Ουρά Horwin EK1

  • Horwin SK3
  • Horwin SK3
  • Ουρά Horwin SK3
  • Horwin EK1
  • Horwin EK1
  • Ουρά Horwin EK1

Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Ξεκινάμε από το… «μικρό» της παρέας, το ΕΚ1, που μας κέρδισε με τη νεανική και μοντέρνα εμφάνισή του που χαρακτηρίζεται από τις λείες γραμμές και τα ενιαία τμήματα, που συνθέτουν ένα ιδιαίτερα ελκυστικό σύνολο. Το στοιχείο που αναμφίβολα το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα LED φωτιστικά σώματα.


Horwin SK3

Horwin SK3

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Στο εμπρός μέρος, ο κεντρικός προβολέας βρίσκεται στο τιμόνι με μια λεπτή φωτιζόμενη γραμμή να εκτελεί χρέη DRL, ενώ ακόμα μια LED γραμμή συναντάμε πιο χαμηλά στο φαίρινγκ με τα φλας να είναι στις άκρες της. Ο φουτουριστικός σχεδιασμός του πίσω φωτιστικού σώματος το κάνει να μοιάζει σαν… μάτι που είναι ενσωματωμένο στην ουρά του scooter. Όμως, το EK1 πάει ένα βήμα πιο κάτω διαθέτοντας περιμετρικό φωτισμό, καθώς έχουμε LED και στο πλάι του scooter.

Ουρά Horwin SK3

Ουρά Horwin SK3


Το SK3 από την άλλη έχει πιο «συμβατική» εμφάνιση με τις έντονες γωνίες στα πλαστικά του να υπογραμμίζουν τον πιο σπορ χαρακτήρα που επισφραγίζεται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του. Ο διπλός LED προβολέας συμβάλει στην επιθετική εικόνα, η οποία ενισχύεται από την μυτερή, φιμέ ζελατίνα, ενώ τα εμπρός φλας είναι ενσωματωμένα στο φαίρινγκ σε κάθετη διάταξη. Στην αιχμηρή και σπορ ουρά, το φωτιστικό σώμα σχηματίζει ένα “Π”, ενώ τα φλας στηρίζονται παραδοσιακά στη βάση πινακίδας και έχουν φιμέ «κρύσταλλα».

Horwin EK1

Horwin EK1


Η Horwin δίνει έμφαση στην ποιότητα και αυτό φαίνεται με μια ματιά στο φινίρισμα των πλαστικών, τη συναρμογή τους και την βαφή, ιδιαίτερα στο γαλάζιο ματ του ΕΚ1 που δεν θα συγχωρούσε κάτι λιγότερο από την τελειότητα. Το μοναδικό παράπονο αφορά τη συναρμογή των πλαστικών του πατώματος του SK3 στο σημείο που πατούν τα πόδια του αναβάτη, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποια αποσυναρμολόγηση που έγινε στο μοντέλο της δοκιμής και σε καμιά περίπτωση δεν αλλοιώνει την πολύ καλή συνολική εικόνα.  

Horwin EK1

Horwin EK1

 

Σελίδα 1Horwin EK1 & SK3 - Test
Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Σελίδα 3Ανεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας – Μπαταρία - Περιφερειακά
Σελίδα 5Στο δρόμο
Σελίδα 6Η άποψή μας
Σελίδα 7Τεχνικά χαρακτηριστικά ΕΚ1
Σελίδα 8Τεχνικά χαρακτηριστικά SK3