Κέρδισε 3 σετ ελαστικών Michelin

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα από τα 3 σετ ελαστικών.

Ψήφισε εδώ την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο commuter και μπες στην μεγάλη κλήρωση!

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται ο θεσμός που αναδεικνύει την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο commuter της χρονιάς. Φέτος όμως εκτός από τις 4 μοτοσυκλέτες που θα κερδίσουν οι μεγάλοι νικητές, θα κληρωθούν και 60 ακόμα χρήσιμα και επώνυμα δώρα από κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου. Ανάμεσά τους και 3 σετ ελαστικών της Michelin από το κατάστημα Wheel City.

Ένα από τα στοιχεία που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στην ασφάλεια και στην συμπεριφορά της μοτοσικλέτας μας, είναι τα ελαστικά της!  Από τα λίγα αυτά τετραγωνικά εκατοστά του πέλματος που έρχονται σε επαφή με το δρόμο, εξαρτώνται… τα πάντα! Για να έχετε πάντα την απαραίτητη πρόσφυση ανεξάρτητα εάν οδηγείτε μοτοσυκλέτα, scooter ή παπί, το Best Moto 2020 χαρίζει από 1 ζευγάρι ελαστικών σε κάθε κατηγορία. Κατασκευασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα ελαστικά της Michelin υπόσχονται μεγάλη διάρκεια ζωής, ευκολία χειρισμών και κορυφαίο κράτημα σε όλες τις συνθήκες. 3 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 σετ ελαστικών αποκλειστικά για τις δικές τους ανάγκες.  

Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα Wheel City για την προσφορά των ελαστικών.